Sokerilakkahurmiota!

Hetken aikaa kauneusblogeista- ja lehtijutuista hehkuttavia juttuja lueskeltuani päätin minäkin hankkia sokerilakan. Kyse on siis syksyn kynsilakkavillityksestä, tekstuurisen karhean pinnan jättävistä kynsilakoista. Oman lakkani ostin Kicksin omasta lakkamerkistä, mutta ainakin IsaDoralla on kivoja sokerilakkoja.

Valitsin tummanvihreän glitterversion. Aivan ihana, sopii täydellisesti syksyyn! Yksikin kerros oli peittävä. Se yhden kerroksen lakkaus ilman päälilakkaa kesti hyvänä kolme päivää, jonka jälkeen sudin päälle toisen kerroksen ja taas porskutetaan eteenpäin 🙂 Lakka myös kuivui nopeasti.

Kicks Sugar Lacquerin hinta oli 8,90€. Haluan lisää näitä!

Ovatko sokerilakat teille tuttu juttu? Mikä on paras?

4 thoughts on “Sokerilakkahurmiota!

  1. Mulla on sekä noita Kicksin lakkoja useampi(mm.tää,tää on ihana!) että IsaDoran,OPIn ja Zoyan. Kaikista oon kyllä tykännyt ihan hirmuna!Eniten olen kyllä käyttänyt noita kaikkia päällyslakan kanssa-jotenkin tykkään kun kiiltää enemmän :B

  2. Nää on ihan ykkösjuttu jos kynnet on rakennekynsien jäljiltä Ihan kamalat ja epätasaset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *