Cattier Paris Nuage Céleste-puhdistusvaahto

Ostin luonnonkosmetiikkamerkki Cattier Parisin Nuage Céleste Cleansing Foam For The Face-puhdistusvaahdon kesäkuussa Tallinnan Kaubamajasta. Nyt kun Cattier Paris on tullut myyntiin Suomessakin Ruohonjuureen ja Ecodealiin, voisin sanoa muutaman sanan tuotteesta.

Pakkaus on mielestäni tosi nätti, yksinkertainen mutta sievä. Muovikorkki irtoaa helposti eikä sen alle päädy suihkussa vettä. Muovipullon pinta ei ole liukas, joten pysyy märissäkin näpeissä. Pumppu annostelee vaahtoa sopivasti, itse käytän kasvoille ja kaulalle yhteensä kaksi pumppausta.

Vaahto on aika löysää ja vetistä. En yleensä lämpene puhdistusvaahdoille, mutta tästä olen pitänyt. Tuoksu on yrttinen, alkuun hiukan kavahdin sitä mutta totuin nopeasti.

Yksi pumppaus vaahtoa

 Putsari ei onneksi kuivata ihoani ollenkaan, sisältö on ilahduttavan hoitava.

Olen käyttänyt vaahtoa usein kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheen putsarina. Meikit olen poistanut ensin Lumenen puhdistusöljyllä, ja viimeistellyt puhdistuksen Cattierin vaahdolla. Meikittöminä päivinä olen käyttänyt pelkkää Cattieria. Kevyt meikkipuuterimeikki tällä irtoaa vaivatta, tuhdit voidemaiset meikkipohjat tykkään poistaa öljyillä.

Tuotteella on Cosmebio-luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Cattieria tuo maahan Ekovista, jonka alaisuudessa ovat mm. Acorelle, Lovea Bio ja Benecos.

Ecodealissa tämän puhdistusvaahdon hinta näkyy olevan 12€, mikä on mielestäni erittäin kohtuullinen! Esimerkiksi Madaran puhdistusvaahto kustantaa noin 17€. Kaubamajassa maksoin tästä Cattierista 8,24€. Toivottavasti Cattier Paris rantautuisi myös isompien tavaratalojen valikoimiin pian 🙂

One thought on “Cattier Paris Nuage Céleste-puhdistusvaahto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *