Syyskuun saapuneet

Olen saanut tyhjennettyä mukavan läjän tuotteita ihan loppuun asti käyttämällä, listaus siitä tulee huomenna. Kaappien tyhjennystä auttoi myös se, että kärräsin tuotteita kirppispöytään ja kavereille lahjaksi. Mutta mitäs sitä tuli syyskuussa itse hankittua tai saatua? No vaikka mitä. Hups!

Krhm, aikamoinen kasa…

Noh, alkukuustahan kävimme tosiaan kaasoni kanssa Tallinnassa. Tässä Tax Freen ja Kaubamajan saalis, osaa olen jo esitellytkin blogissa.

Tuota Lorkun suoristusvoidetta kehuin aiemmin jo aiemmin täällä, eikä sitä saa enää Suomesta. Sally Hansenin pikakuivattaja oli paksuuntuneen ja poisheitetyn Seche Viten tilalle. Puhdistavalle naamiolle oli tarvis. Loput semihömppää.

Vichyn yövoiteen sain Vichyn rauhansopimus-kantissysteemin kautta, en korkaa ennen ensi kesää. Melvitan jalkavoide tilattu tarpeeseen, edellinen jalkavoide on lopuillaan. Eucerinin kasvovesi ja Favoran käsivoide olivat ylimääräistä hömppää, olin tarjouksen uhri ja tilasin nämä Apteekkituotteet.fi:stä yhteishintaan 6,40€… Mä oon niin helppo.

TBS:n käsivoiteet ostin kympillä kipale Forumin alennusmyynneistä, mutta tuo hamppuversio mennee äidilleni. Kicksin ylistetty BB-voidesivellin oli kantistarjouksessa, joten jo oli aika minunkin se hommata.

Rajauskynät tulivat tarpeeseen, Natural Codea kehuinkin jo pari päivää sitten. Sensai on kovasti kehuttu mutta se leviää valitettavan helposti silmien kyynelehtiessä. Ja meikäläisenhän kuivat silmät tihruttavat ulkona hyvinkin helposti. YSL:n lakkakin on jo täällä nähty, alepöydän heräteostoksia.

Sasa.comissa tuli ilmaisten postikulujen tarjous, ja päätin vihdoin tututua Elizabeth Ardenin 8Hour-tuotteisiin tämän setin (25,5$) muodossa.

Biorén mustapäälaastareita olen ostanut aiemmin Thaimaasta, ärsyttää kun Nivean versioihin tungetaan mukaan niitä leuan muotoisia laastareita myös. Lisäsin ne nyt samalla tilaukseen kun mahdollisuus oli, maksoivat 4,30$.

No hiukan liikaa kun tavoitteena on tyhjentää varastoja, meillä on mitä luultavimmin muutto tulossa. Olin jo vannomassa, että lokakuussa en osta mitään, kunnes muistin I love me-messut… ja 3+1-päivät… ja Hullarit… Oh dear.

6 thoughts on “Syyskuun saapuneet

  1. tuo ruusukäsivoide on pitänyt ostaa jo varmaan ikuisuuden,ihan tuoksuista ja kosteuttavan tuntuista tavaraa! muuten, kun heität kuivahtaneita kynsilakkoja pois, jätä niiden korkki auki muutamaksi päiväksi. sitten ne voi laittaa sekajätteeseen ilman että olisivat ongelmajätettä!:)

  2. Hehee, mäkin sorruin apteekkituotteet.fi:n tarjoukseen ja tilasin taannoin mm. tuon saman Eucerinin kasvoveden. 😉

    Kokeilin viikko sitten muutamia Vichyn näytteitä, ja yksi tuote oli tuo sama yövoide. Tarkoituksena oli ehkä kirjoittaa niistä blogiinkin. En lämmennyt tuolle yövoiteelle yhtään, lähinnä vaan ihmettelin, miten se voi YÖvoiteena olla niin silikoninen… Vilkasepas inciä, jos et oo vielä kattonu. 😉 Se tuntuu ihan juuri siltä, kuin miltä incin puolesta näyttää….

    1. Mä olen myös käyttänyt näytepussukallisen ko. voidetta ja silikonisuus ei kyllä jäänyt huomaamatta. Voi siis olla että se päätyy miehen käytettäväksi lopulta :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *