Copycat-kitten EOTD

Sain huikean inspiraation Neiti Kameleontti-blogin Päivin luumunsävyisestä meikistä, ja päätin kokeilla matkia sitä. Omistan Päivin silmämeikissään käyttämän MAC Cranberry-luomivärin, jota en oikein ollut osannut hyödyntää aiemmin. Olen siis niin palikkameikkaaja, että tälläiset uudet kokeilut ovat minulle aika huikeita oivalluksia 🙂 En ollut siis mattamustaakaan ollut älynnyt käyttää varjostuksissa aiemmin, ja siinä se taika taisikin piillä!

Kamera söi taas ihan älyttömästi meikin intesiteettiä. Oikeasti tuo luumunsävy on hyvinkin hohtava ja syvä.

MAC Cranberry-sävyn lisäksi käytin Rimmelin mattamustaa (en edes muistanut omistavani sellaista, mutta nytpä pääsi käyttöön!) luomiväriä. Rajaukset tein lempparikynälläni Natural Code Eye Dramatizer Eye Intesifierillä. Se oli muuten ainoa ostokseni taannoisesta  Lumene-alesta 😉 Pehmeästi levittyvä, pigmenttinen kynä joka ei hinkkaudu raskaaseen yläluomeeni! Tuo yläluomen värjääminen on minulle se tärkein juttu rajauskynässä, jos näin käy niin kynä on huono.

Ripsivärinä oli taas L’Oreal False Lash Wings WP. Se on taas niitä ripsivärejä jotka ovat parhaimmillaan noin kolmen viikon käytön jälkeen. Toivoisin ripsarilta kuitenkin hiukan enemmän tuuheutta, False Lash Wings taitaa lupailla enemmänkin pituutta. Huulilla lempparikiiltoni MAC Lipglass Viva Glam IV.

Päivän kehys on Tiger of Swedenin sihteeripoka 🙂

Kiitokset Päiville inspiksestä! Täytyy kokeilla tuota mattamusta-varjostusta vihreidenkin luomivärien kanssa, niitä minulle on kertynyt mutta en ole saanut niitä toimimaan meikeissäni.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Neiti kaivautui peittojen alle köllimään

3 thoughts on “Copycat-kitten EOTD

  1. Kivat värit 🙂 onko sulla joku huippuhyvä eye-liner suosikki? Uuden hankinta edessä mutten oo onnistunut löytämään mitään lempparia.

    Susanna

    1. No Oriflamen tussista olen kyllä tykkäillyt. Myös huonosti saatavilla oleva Smashbox oli kestävä. Esim. Sensai leviää tosi helposti kun silmät vuotaa 🙁 Goshin vedenkestävä eyeliner tarrasi ripsiin, tykkään siis tusseista ennemmin kuin ns. perinteisistä siveltimissä eyelinereissä. Taloudellinen on myös kakkueyeliner, löytyy esim. MUS:n valikoimista. Toki sitten tarvitsee hyvän siveltimen. Mixing Liquid-neste tekee rajauksesta vedenkestävän. Käytin tätä yhdistelmää vuosia, mutta nyt mukavuudenhaluisena suosin tussia 🙂

  2. Tosi kaunis meikki! Mattamusta on ollut mullakin nyt taas ahkerassa käytössä, vaikka ennen olen arastellut sitä. Syksyyn se sopii taas hienosti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *