Vaatetushankintoja

Tyhjensin kaapit kirpparipöytää varten ja kyllähän sitä tavaraa tuli jätesäkkikaupalla. Kosmetiikkatuotteet menivät lähes kaikki kaupaksi, mutta vaatteita jäi kyllä vielä paljon myymättä. Pitänee ottaa uusi pöytä toisesta paikasta, nuo ovat vaan usein niin ärsyttävän kalliita :/

Paremman puutteessa olen laittanut parhaimpia (lue: niitä mistä haluan ihan jotain rahaakin) Facebookin nettikirppareille, mutta on sekin työlästä hommaa. Ota kuvat, muokkaa ne, lataa palveluun, ota vaatteista mitat, pakkaa ja punnitse tulevat postikulut, vastaa kysymyksiin, sumpli hupivarailijoiden kanssa ottaako ne vai ei, kyttää rahoja tilille, pakkaa paketti ja vie paketti postiin joka on superhuonosti auki. Ihan parin euron jutun takia ei jaksaisi.

Mutta olen minä sitten ostanut jo vähän uuttakin epäsopivien tilalle. Tässä uusimpia hankintoja loppukesältä ja syksyltä.

Bongasin H&M:n liikkeessä tuon vasemmanpuoleisen kissaprinttimekon, mutta kokoni oli loppuunmyyty. H&M:n nettikaupassa sitä onneksi oli. Klikkailin ostoskoriin samalla (kun tälle linjalle lähdettiin) toisenkin kissamekon ja kynähameen, joka minulta kyllä oikeasti puuttuikin.

Kaikki olivat yllättäen ihan sopivia! Erityisesti tuo kynähame oli ihan mahtisjuttu, koska olen etsinyt moista jo hyvän aikaa. Tilaus maksoi yhteensä alle 50€, katsotaan miten kestävät käytössä.

En ole varmaan koskaan ostanut H&M:n liikkeestä noin isolla summalla kerrallaan, viimeistään sovituskopissa olen todennut vaatteet epäsopiviksi. Nyt kävi hyvä munkki siis! Tai sitten netissä on vaan parempi valikoima 🙂

Kesän alennusmyynneistä löysin ihanat ballerinat. Jalkojeni muoto on niin haasteellinen, että ballerinojen löytäminen on ihan todella vaikeaa. Clarksin Kampin liikkeestä bongasin kuitenkin nämä punaiset söpöliinit, puoleen hintaan vieläpä 🙂 Vähän hirvittää mitä tuolle punaiselle mokkanahalle tapahtuu jos sade yllättää, mutta täytyy olla vaan varovainen. Toki suojasin kengät sellaisella suojaspraylla, mutta silti.

Sain kirpparipöydästä kuitenkin sen verran rahaa, että päätin sijoittaa vähän laadukkaampaan trikoopaitaan. Marc O’Polon syksyn 2013 malliston erittäin tumman vihreänsävyinen trikoopaita oli jäänyt vaivaamaan mieltäni, ja kävin ostamassa sen parin viikon harkinnan jälkeen. Trikoopaidaksi ihan överihintainen, mutta toivottavasti myöskin kestävä. En saanut paidan väriä millään toistumaan kameran linssin läpi oikein, eikä netistäkään löytynyt kuvaa 🙁 Hihat tuossa paidassa ovat 7/8-pituiset ja kaula-aukko on venemallinen. Tykkään!


Syystunnelmissa intouduin ostamaan KappAhlista lyhyen tweedtyyppisen hameen. Paksut sukkikset ja neule kaveriksi, niin kyllä kelpaa syksyillä 🙂

Uusimmat löytöni tein viime viikonloppuna. Helsingin Meritullinkadulla järjestetään pari kertaa vuodessa maahantuojan ystävämyynnit, josta tein aivan upeita Fred Perry-löytöjä. Alla olevan Amy Winehouse Foundation-malliston takin sain 50€:lla, kun sen hinta Fred Perryn nettikaupassa on 175£! Jäljellä oli vain yksi takki, onneksi se oli sopiva. Minulla ei olekaan lyhyttä syystakkia ollenkaan, tai no nyt on 🙂 Polvipituinen syystakkini ei näytä housujen kanssa yhtä hyvältä kuin hameiden, joten takkifriikki sai oikeutuksen hankinnalleen 😉

Samasta ystävämyynnistä ostin myös tämän tummansinisen neuleen. Kaula-aukon juju on mielestäni tosi kiva ja väritkin sopivat sekä minulle että syksyyn. Maksoin neuleesta 30€, kun Perryn neuleiden OVH on käsittääkseni jotain 55€:n luokkaa.

Joo, sitä suuremmallakin syyllä noista ylimääräisistä vaatteista täytyy päästä eroon kun näin paljon tuli shopattua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *