EOTD Dr.Hauschkan paletilla

Tässä perjantaista meikkiäni. Käytin luomiin Dr.Hauschkan luomiväripalettia. Rajauksena Sensain tussi, ripsissä L’Oreal False Lash Wings Waterproof. Huulissa ei tässä ensimmäisessä kuvassa ole muuta kuin Bepanthenia.

Nuo vaaleimmat sävyt ovat hyvinkin vaaleita, ja suurin vastuu varjostuksen näkyvyydestä jäi tuon mattamustan sävyn harteille. Kivan mattainen lopputulos, joka myös pysyi (UDPP:n voimin) mattaisena ja siistinä ihan iltaan asti.

Pitäis varmaan kulmakarvat nyppiä…

 Huulille lisäsin vielä Korresin Soft Touch Lip Pen-huulipunaa sävyssä 44. Puna on käsittääkseni lopetettu, joten ei siitä sen enempää. Olen vähän arastellut tuota oranssiin taittavaa sävyä, mutta nyt tykästyin siihen kyllä! Kuvassa se ehkä näyttää hiukan neutraalimmalta kuin luonnossa, tai sitten kuvittelen vain 🙂

Sinne jäi varjostukset piiloon lasien taakse taas! Kehys L.A. Eyeworksin mallistosta.

Pesulapalvelu

4 thoughts on “EOTD Dr.Hauschkan paletilla

    1. No en minäkään tämän enempää ole hauschkaillut 🙂 Huulikiilloissa on ihan nättejä sävyjä kyllä! Mutta tokihan tämä häviää pigmentin määrässä aika monelle muulle, sain lapata tuota tumminta ihan urakalla ja vaalein ei erotu iholta mitenkään :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *