Korresin sävytetyt huulirasvat

Korresilla on valikoimissaan muutamia erilaisia sävytettyjä huulirasvoja. Minulla on Pomegranate Lip Butter ja Mandarin Lip Butter Stick SPF15. Korresin tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, mutta hyvin suuri osa niissä käytetyistä raaka-aineista on kuitenkin luonnonmukaisia. Huulituotteissa, jotka suurilta osin päätyvät huulilta mahaan, keinotekoisten kemikaalien karsiminen ei ole yhtään huono idea. Korresin huulikiiltoja olen ylistänyt aiemmin täällä.

Purkkiin pakattu Pomegranate Lip Butter on kantensa värin mukaisesti pinkkiä. Voide levittyy huulille mukavasti, pinta ei ole mitenkään vahamaisen kova. 6 ml purkki maksaa noin 11,90€.

Tuotelupaus Korresin sivuilta:
Voimainen huulibalsami, joka sulaa huulilla ja antaa kiiltävän, sävytetyn lopputuloksen.
Karitevoin ja riisivahan yhdistelmä kosteuttaa ja pehmentää huulia tehokkaasti. Erinomainen talvikäyttöön ja rohtuneille huulille!

Pigmenttiä on sen verran, että ilman peiliä en tätä levittäisi. Inhoan kaivella purkista sormella, eikä sivellintäkään yleensä ole lähettyvillä kun rasvausfiilis iskee, joten tämä tuote ei noussut siksi suosikikseni. Olen kylläkin käyttänyt tyhjäksi asti värittömän (eli valkoisen) Guava Lip Butterin.

Pomegranate Lip Butterin tuoksu ei ole mikään valtavan voimakas, mikä on mielestäni hyvä juttu. Pieni, makea ja hedelmäinen tuoksu on nuuhkittaessa havaittavissa. Mies sanoi että teinitytön huulet tuoksuvat tältä 😀

Paljaat huulet   —   Pomegranate Lip Butter

Mikään ihan megahoitava tämä ei mielestäni ole. Tiedän että monet hehkuttavat näitä huulivoita kovasti, mutta talvikäytössä huuleni rohtuisivat vain tätä käyttäessä alta aikayksikön. Olen aika vaativa huulituotteissani.

Pamela ei ole ihan yhtä innokas kosmetiikkamalli kuin Marilyn 😉

 Pomegranate Lip Butterin INCI näyttää tältä:
Polybutene, Trimethylolpropane Triisostearate, Hydrogenated Polydecene, Hydroxystearic Acid,Polyethylene, Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Dicalcium Phosphate, Tocopherol,Aroma (Flavor), Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, PunicGranatum Extract, Oryza Sativa Cera (Oryza Sativa (Rice) Bran Wax), Butyrospermum Parki(Shea Butter) Extract, Benzyl Alcohol, CI 77891(Titanium Dioxide), CI 15850 (Red 7 Lake,Red 6), CI 77491 (Iron Oxides).

No tuota. Sheavoi on ihan INCIn loppupäässä yhdessä öljyjen kanssa. Ihan luonnollisimmasta päästä tämä ei siis ole. Monissa Korresin tuotteissa lukee prosentteina kuinka ”luonnollinen” tuote on, tässä se numero olisi varmaan ollut aika pieni niin parempi jättää pois 😉 Hoitavaksi meikiksi luokittelisin tämän enemmän.

Koska inhoan kaivella likaisine näppeineni huulituotetta purkista, halusin innokkaana kokeilla puikkomuotoista Korres Mandarin Lip Butter Stick SPF15-huulirasvaa sävyssä Peach. Suojakerroin, hoitoa ja sävyä, jes! 5 ml puikon OVH on noin 9,90€. Sävyjä löytyy useampia.

Kuva

Kosteutustehoiltaan tämä on valitettavasti vielä Pomegranateakin vaatimattomampi. Vaikkakin puikko levittyy erittäin helposti, se ei mielestäni ei sula huulille yhtä mukavasti, ja jää kalvon tuntuiseksi huulille pyörimään. Se ei tunnu ”asettuvan huulille” ja siten hoitavan niitä. Se vaan on. Sävyä tulee vähemmän kerralla kuin Pomegranatesta. Yhdellä tai kahdella sipaisulla sävyä ei juuri huomaa, jos hinkkaa ihan urakalla niin tulee sitä vähän näkyviin. Alla olevassa kuvassa olin levittänyt rasvaa useampiakin kerroksia huulille.

Paljaat huulet  —  Mandarin Lip Butter Stick SPF15 Peach

Korres Mandarin Lip Butter Stickin INCI:
Ricinus Communis Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Helianthus Annuus Seed Wax, Candelilla Cera, Butyrospermum Parkii Butter, Octocrylene, Cera Alba, Stearic Acid, Tocopheryl Acetate, Oryzanol, Aluminum Hydroxide, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Limonene, Aroma. [+/- (May Contain) CI 77019, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 42090].

INCI näyttää ehkä piirun verran paremmalta kuin Pomegranatessa, mutta huulituntumaan se ei välity.

Tuoksu on tosi mieto, mies löysi sieltä nuuhkimalla jotain sitrussävyä, itse en. Etäisen hedelmäinen. Puikko on kyllä tosi nätin näköinen!

Korresin huulirasvoja myyvät mm. Stockmann ja Sokos, nettikaupoista Korres.fi, Sokoksen verkkokauppa, Lookfantastic ja Feelunique. Itse olen myös tilannut Korresia edullisesti kreikkalaisista verkkoapteekeista Pharmazon.gr ja Pharmacyonline.gr.

Sävyttävistä huulirasvoista puheenollen, olen jo jonkin aikaa himoillut Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer Tint SPF15-puikkoa… Mistä lie senkin intoilunaiheekseni olen saanut.

Mikä on teidän suosikkihuulirasvanne?

4 thoughts on “Korresin sävytetyt huulirasvat

  1. Molemmat näyttäisi antavan tosi kivan sävyn huulille. Oma suosikkini on tällä hetkellä Ole Henriksenin African Red Tea.

    1. Tuo Ole Henriksen on mulle vielä aika vieras merkki. Mieleen on jäänyt että Madonnakin käyttää ko. tuotteita! 🙂

  2. Pitöisköhän munkin hommata jotain sävytettyä huulirasvaa (jotain muuta kuin marketin versiota, kerran ostin ja kauhean näköistä tuli jos huulet oli vähänkin rohtuneet jostain kohtaa). Vai onkohan sama juttu paremmissakin rasvoissa..? Huulipunaa en ikinä ole osannut käyttää ja tuskin käytänkään, tuo olis siinä mielessä sellainen hyvä vaihtoehto.

    1. No tuota Ardenia olen pari kertaa kokeillut huulille ja tykkäsin. Ehkä vähän vahamaisempi ja pitkäkestoisempi? Tuntui kyllä hoitavalta. Kyllähän mä sen jossain vaiheessa varmaan päädyn hankkimaan 🙂 Tokihan tuollainen piristää ilmettä jos vähän väriä on mukana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *