Päivän paketti!

Tuli taas tilattua Feeluniquesta. Laitoin tilauksen menemään 8.9 illalla, ja 10.9 se oli lähetetty. 19.6 Itellaleidi sen minulle toi. Feelunique on jonkun aikaa sitten uudistanut lähetyspakettinsa, ja nyt on mennyt innovointi kyllä oikeaan suuntaan!

Ja paketti aukeaa kyljestä rips vaan.

Alta paljastuu kiitokset Feeluniquelta 🙂

Mitäs sitä tulikaan tilattua! 🙂

Tuote on tiiviisti muovin sisällä, eikä se pääse hölskymään matkan aikana. Muovia ei kuitenkaan tarvitse leikata irti, vaan tuote ”vapautuu” kun ylä- ja alareunan taakse taitetut pahvisiivet avaa.

Alta löytyy sitten pakkauslista. Koko lähetyspakkauksen voi laittaa pahvinkeräykseen, myös siis tuon muoviosan.

 
Tytöt löysivät heti sen kiinnostavimman osan pakettia

Melvitan jalkavoiteesta sitten raporttia kun olen sitä testaillut. Feeluniquestahan saa myös Ostohyvitystä.

Mitä nettikauppoja te suositte? Vai boikotoitteko netistä tilaamista kokonaan?

4 thoughts on “Päivän paketti!

    1. Erottuu ehdukseen kyllä. Inhoan erityisesti paketteja joissa on pehmukkeena niitä styroksinpalasia. Täyttävät koko roskiksen sitäpaitsi.

  1. No ehkä on näppärä mutta myös epäekologinen kun noin pieni tuote on pistetty noin isoon lootaan. Pyrin itse nykyään boikotoimaan nettishoppausta muutenkin, erityisesti tuotteissa, joita saa Suomestakin. Loistavia Melvitan tuotteita saa kuitenkin helposti Stockalta, Sokkarilta tai mahtavasta Jolieasta! 🙂

    1. Ihan totta. Tässä säästin kuitenkin yli 10 euroa kun tilasin tuotteen netistä sen sijaan että olisin ostanut sen liikkeestä. Ihan oikeassa olet silti, hienoa että sinulla on enemmän selkärankaa kuin minulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *