Mutanäpit a´la YSL

Napsin heräteostoksena Emotionin aletiskiltä ihanan mutaisan kynsilakan, YSL:n La Laque Couturen sävyssä 31 Khaki Arty. Tämän mutaisemmaksi ei varmaan lakkasävy pääse, täydellinen vihreän ja ruskean yhdistelmä I think! Sävy on syksyn 2012 kokoelmasta, eikä tätä normivalikoimasta löydäkään.

Minulla ei ole aiempaa kokemusta YSL:n kynsilakoista. Näissä pulloissa on sama homma kuin Chaneleissakin, eli tuo koristekorkki irtoaa ja alla on kapeampi korkki lakkaamishommia varten. Oma esteettinen silmäni ei iloitse YSL:n kultakrumeluureista, en ole harakkain sukua. Minusta ne ovat vähän kasarimaisia ja noh, halvan näköisiä. Tarkoitus on varmasti ihan päinvastainen.

Sivellin on kyllä aivan mahtava. Juuri sopivan leveä ja pyöreä. Näin hyvää sivellintä en olekaan pitkän kynsienlakkailu-urani aikana kohdannut. Kynsien lakkaaminen tällä kynsilakalla oli kyllä sulaa nautintoa. Lakka levittyi aivan täydellisesti, ei pelkoakaan mistään viiruista, epätasaisesta levittyvyydestä tai kynsinauhoille leviämisestä. Yksi kerros oli tosi peittävä, mutta laitoin kaksi viimeistelläkseni upeuden. Tämä on salamarakkautta!

Oikein hienon sävykuvan lakasta on napannut Fashionpolish-kynsilakkabloggaaja, hän oli myös mieltynyt (uudistuneeseen) siveltimeen ja lakan laatuun.

Hirmu vaikeaa ottaa kuvia näin heijastavista pakkauksista!

 Yhtä Chanelin lakkaa kokeilleena (Black Pearl) sanoisin että YSL hakkaa Chanelin ihan 6-0. Tosin Black Pearl on helmiäissävy, tämä YSL taas cremelakka. Kestävyys YSL:llä on mielestäni aika samoissa Chanelin kanssa, ihan ok mutta voisi olla parempikin (haluaisin että lakat pysyvät virheettömänä viikon, aika utopistista).

Erittäin mielelläni tutustuisin YSL:n kynsilakkoihin enemmänkin, mutta pullisteleva kynsilakkavarastoni ei ihan puolla tätä… Joulupukki voisi kyllä tuoda jonkun ihanan nudesävyn tai kirkkaanpunaisen!

Yves Saint Laurent La Laque Couturet maksavat 27€, omani ostin puoleen hintaan (ja käytin siihen vielä lahjakortin, joten sehän oli sitten ihan markettihintainen jo ;)).

Aloin miettimään mitä muuta YSL-kosmetiikkaa omistan, ja on minulle kaksi huulimeikkiä näköjään päätynyt.

Kullanvärinen kiilto Golden Gloss on ”ihan kiva”, yleensä en ihan noin kimaltavia huulia halua. Kevyt kiiltopuna Rouge Pure Shine The Naturals on pakattu nättiin pakkaukseen, josta näkee sävyn ulospäin. Puna tulee esiin pakkauksen yläosaa painamalla. Keveydestään johtuen se ei ole huulilla kovinkaan kestävä, siksi ei ole noussut suosikiksi. Nämä punat ovat tainneet jo poistua valikoimista, omani olen ostanut Tax Freen alepoistopöydältä.

Muita YSL-herännäisiä?

2 thoughts on “Mutanäpit a´la YSL

    1. Kiva kuulla! Mä en tosiaan muita selektiivisiä kynsilakkoja olekaan kokeillut kuin tämä YSL ja Chanel, esim. Dior on kokeilematta ihan täysin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *