Uusi rakkausnaamioni!

Ostin Tallinnan Kaubamajasta itselleni uuden tuttavuuden, Live Clean Fresh Face Deep Cleansing Clay Masquen. Pettymys-Korresin loppuessa minulla ei ollut puhdistavaa naamiota ollenkaan, joten ostos oli ihan oikeutettu 🙂

Kaoliinipohjaiset naamiot saattavat joskus kuivattaa ihoa. INCIä kurkattuani uskalsin kokeilla, se on meinaan todella vakuuttava. Veden jälkeen orkideauute, laventeliuute, kurkku-uute, kamomillauute, maito-ohdakeuute, malvauute, aloeuute, paatsamauute, C-vitamiinia ja sitten vasta kaoliinisavi INCIn puolivälissä!

Naamion pakkaus on muutenkin mielestäni todella kaunis. Kohokuvioinen kukkakuva pahvipakkauksessa, paljon tietoa sisällöstä ja vaikutustavasta ja paketin sisäpuolellekin oli piilotettu iso infopläjäys!

Ja täytyy sanoa, että rakastuin sisältöönkin aivan päätä pahkaa. En ole vähään aikaan ole ollut mistään tuotteesta yhtä innoissani kuin tästä! Kauniin pahvipakkauksen sisältä paljastui tuubi, jonka sisältö on valkoista ja miedontuoksuista.

Pahvipakkauksen sininen sisäpuoli oli tahrinut valkoista tuubia 🙁

Kerrankin puhdistava naamio, joka ei ole liian tuju tai ärsyttävä! Se todellakin puhdistaa ihon tehokkaasti, finnit ovat parantuneet tätä käyttäessä ihan ennätysajassa, mutta samalla naamio kuitenkin selkeästi hoitaa ihoa. Ihoni on käytön jälkeen tasavärinen ja kirkas. Oikeastaan kaikkea mitä tuotelupaus lupaileekin! Eli ”puhdistava ja rauhoittava koostumus, paljastaa uuden hehkuvan ihon pienentäen ihohuokosia ja parantaen ihon rakennetta ja sävyä” näin vapaasti änkien käännettynä 🙂

Naamio levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa vartin verran. Ihan normisetti siis 🙂 Tykkään käyttää naamioiden poistamiseen Sensain puhdistusliinaa. Vedellä huuhtelu kuivattaa kasvoja liiaksi.

Aika paljon tekstiä, eikö 🙂 Minä tykkään, kaikki ei välttämättä. Ikänäköiset ilman lukulaseja nyt tuskin ainakaan. Äitini säilyttää yksiä halpislukulaseja suihkussa, että hän erottaisi purnukat toisistaan. Paljon toki auttaa kun shampoot, hoitoaineet ja suihkugeelit ovat eri hyllyillä niin ei niitä tarvitse niin nähdäkään. Siinäpä olisikin aprillipilan ainekset, sekoitella purkkien paikat, hihii. Oho, eksyin aiheesta!

Pahvipakkaus on valmistettu aurinko- ja tuulienergiaa käyttäen kierrätysmateriaalista!

Saatavuus tässä ihanuusnaamiossa on hiukan nihkeä näin Suomesta käsin. Nettikaupoista en onnistunut tätä löytämään, joten Tallinnan matkaajille bongaamisen kohde! Jenkeistä päin tätä sitten saa laajemminkin, tuotteet valmistetaan Kanadassa.

Kuvausapuri

Mikä on teidän lempparinaamionne? Oletteko törmänneet tähän merkkiin jossain aiemmin?

3 thoughts on “Uusi rakkausnaamioni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *