Elokuun saapuneet tuotteet

Olen aiemmin listannut kuun lopussa aina tuotteet, jotka olen saanut kulutettua loppuun tai muuten heittänyt pois. Jotta liikenne olisi tiedossanne molempiin suuntiin (:D), laitan tästedes myös kuukauden hankitut/saadut tuotteet kootusti näkyviin myös.

Elokuussa olin harvinaisen maltillinen hankinnoissani, tämä antaa minusta aika hillityn kuvan. Kaikki tuotteet olivat tarpeeseen ostettuja. Tai noh, vartalovoiteita en kyllä oikeasti tarvitse vielä pitkään aikaan mutta tehokosteuttavaa sellaista tarvitsin kyllä! Käsivoiteitakin minulla on kyllä todella riittävä määrä, mutta en voinut vastustaa hyvää tarjousta…

Näkyikö mitään kiinnostavaa, mistä toivoisitte raporttia testailuiden myötä? Lumenen voide täällä jo vilahtikin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *