Oriflamen passeli meikkivoide vaaleaihoiselle!

Ihoni on niin vaalea, että tarpeeksi vaalean meikkivoiteen sävyn löytäminen ei ole ihan mikään iisipiisi. Tähän asti tarpeeksi vaalean sävyn olen löytänyt Body Shopilta, Make Up For Everiltä, Shiseidolta ja Lumenelta (CC-voide, kaikki muut sitten ovatkin väärän sävyisiä). Nyt löytyi kuitenkin yksi lisää!

Sain Oriflame-edustajana toimivalta sukulaiseltani Oriflame Giordani Gold Age Defying Foundationin sävyssä Porcelain. Olin jo aiemmin lukenut muutamia kommentteja, että voide on ihan oikeasti vaalea, mutta en tietenkään uskonut ennenkuin kokeilin itse 🙂

Meikkivoide on koostumukseltaan täyteläistä ja puolipeittävää. Tuoksu on mieto, meikkimäinen. Meikkivoide on mattalasisessa pumppupullossa, josta tulee kertapumppauksella aika hyvä määrä. Itse käytin ehkä 2,5 pumppausta koko kasvoille.

Kuvaus Oriflamen sivuilta:
Aikuista ihoa hoitava ja kiinteyttävä meikkivoide. Valkoinen tryffeliuute kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Pehmeän kermainen koostumus levittyy iholle tasaisesti. Sisältää suojakertoimen 8. 30 ml.

Aikuiselle iholle tarkoitetut meikkivoiteet eivät korosta ryppyjä eivätkä siten myöskään ihon kuivuutta. Kuivaihoiselle nuorelle iholle siis oikein hyvä valinta myös. Mainostettu tryffeliuute on INCIn loppuhännillä hajusteiden jälkeen, joten sitä on aivan äärimmäisen vähän. Meikkituotteiden kohdalla en muutenkaan luota vähääkään mihinkään anti-ageing-vaikutuksiin, joten mitään ”liian hoitavaa” koostumusta on turha nuoren ihmisen pelätä moisia käyttäessään.


Meikkivoide levittyy iholle kauniisti, ja sitä voi myös kerrostaa jos tarvitsee enemmän peittokykyä. Itse usein laitan leukaani parikin kerrosta meikkivoidetta, siinä kun on eniten peitettävää.

Siinä sitten meikäläinen ihan ilman meikkiä, ja meikkivoiteen levityksen jälkeen. Kiinnitän aina meikkipohjan puuterilla, ei se minulla muuten kauaa kasvoilla pysykään jos en laittaisi. Tämä meikkivoide jättää ihon myös suhteellisen kiiltäväksi, joten suosittelen puuterointia muillekin.

Sävy Giordani Goldissa on tosiaankin iholleni sopiva, ja pidän myös koostumuksesta. Hinta-laatusuhde tässä tuotteessa on hyvä, 30 ml pullo maksaa 26€ (nyt alennuksessa näköjään 14,90€!). Toki arvokkaammat meikkivoiteet peittävät laajentuneita ihohuokosia vähän eri tavalla niihin ”upoten” mutta jos iho on edes kohtalaisessa kunnossa Giordani Gold pelittää mainiosti. Haluan että meikkivoide peittää ihoni epätasaista väriä, mutta kuitenkin niin että pisamat kuultaisivat läpi mahdollisimman paljon.

Oriflame Giordani Gold Age Defying Foundationia voi hankkia suoraan Oriflamen nettisivuilta tai myyntikonsulttien kautta. 

Tämänkertainen meikkini oli tosi perus arkimeikki, mutta laitan nyt vielä käytetyt muut meikkituotteet myös jos jotakuta ne kiinnostavat.

~ Chanel Poudre Universelle Libre 20 Clair
~ Make Up For Ever Lift Concealer 1
~ Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Eden
~ Korres Zea Mays Powder Blush 45 Coral (tämä on suosikkini!)
~ Inglot-luomivärit P422, P402 ja P395 (viimeistä ei ole kuvassa, helmenvaalea)
~ We Care Icon Magnetic Eyes Smooth Wear Eyeliner 1 true black (ekaa ja vikaa kertaa käytössä, rajaukset hävisivät itsekseen reilussa tunnissa o_O)
~ L’Oreal False Lash Wings Waterproof black
~ NYX Eyebrow Powder Auburn/Red
~ Lumene Wild Rose Volume Lip Gloss 23

2 thoughts on “Oriflamen passeli meikkivoide vaaleaihoiselle!

  1. Kaverini on myös Oriflame-edustaja ja tykkään todella niiden meikkivoiteista. Meikäläinen on myös tosielämän lumikki, joten jo oikean sävyn löytyminen on haastavaa. Vielä kun tähän lisätään sekaiho, joka aina välillä pukkaa finnejä, eli tarvittaisiin myös peittoa ja mattaisuutta, niin mission impossible on valmis 😀 Onneksi Oriflamen mattameikkivoide on ratkaisu ongelmaani ilman, että se maksaa mansikoita! 🙂

    Johanna

    1. Hyvä tietää että sekin versio on vaalea! Tämän meikkivoiteen peittävyys ei tosiaan ehkä kaikille riitä, itsekin turvaudun Lumenen CC:n silloin kun peittoa tarvitaan lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *