Wella SP Luxe Oil

Sain kesällä pienen näytepullon Wella SP Luxe Oil-hiustenhoitoöljystä. Tuote oli todella hyvä, ja mielelläni käyttäisin sitä lisääkin! Laitoin öljyä ihan vähän pyyhekuiviin hiuksiin, keskittyen latvoihin. Hiuksista tuli pehmeät ja sileät, muttei öljy kuitenkaan latistanut niitä. Esimerkiksi kehuttu Moroccanoil on minun hiuksilleni liian tuhtia tavaraa, ja latistaa helposti. Pitkille ja kärsineille hiuksille se on varmasti unelmatuote 🙂

Nämä hoitoöljyt ovat yleensä silkoni-öljyseoksia, ja niin on tämän Luxe Oilinkin tapauksessa.

Luxe Oilia voi myös käyttää kuiviin hiuksiin, mutta itse tosiaan laitoin vain pyyhekuiviin. Tuotetta mainostetaan ”with 3 precious oils” eli arganöljy, jojobaöljy ja manteliöljy.

INCIssä ne ovat ylläripylläri aika lopussa. Silikonijohdannainen, silikoni, alkoholi, hajuste, hoitava aine, hajuste, hajuste, hajuste… Öljyjä tässä tuotteessa on aivan älyttömän vähän. INCIssä ainesosat ovat siis pitoisuusjärjestyksessä, mitä edempänä aine listassa on, sitä enemmän sitä on tuotteessa.

Mutta tukkani tykkäsi kovasti! Hajusteita tässä on, niinkuin juuri huomasimme, ja tuote tuoksuu pehmeältä. Mieleen tulee etäisesti kookos, jota normaalisti inhoan, mutta tämän tuoksu on ihan miellyttävä.

Luxe Oilia voi ostaa kampaamoliikkeistä, Sokokselta ja Stockmannilta, jossa hinta on noin 27€. Nettikaupoista muutaman euron edullisemmin sitä myy ainakin Beautybay. 100 ml pullo kestänee about ikuisesti, joten hinta ei ole kyllä paha.

Käytättekö te hiustenhoitoöljyjä, mikä on suosikkinne?

Minua kiinnostaisi mahdottoman paljon Redkenin uusi silikoniton Diamond Oil Shatterproof Shine-hoitoöljy, joka tuoksuu ruusuilta. Pääsin hipelöimään uutuutta kampaajallani. Pullossa on kiva pipettiannostelu. Esim. tämä YouTube-arvostelu tuotteesta oli aika ylistävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *