Rouvatukka :)

Kävin perjantaina vihdoinkin kampaajalla. Sanon vihdoinkin, koska olen käynyt viimeksi leikkaamassa hiuksiini muodon jouluna aatonaattona! Kasvatin hiuksiani siis hääkampausta varten. Hiukset venähtivätkin jo olkapäämitan paikkeille, ja lopulta ne sai ponnarillekin. Otsatukka oli varsinainen murheenkryyni, virittelin sitä sivulle ja päälaelle erilaisilla pinneillä. Kun hiukset olivat päälaella, kuulin useammankin kerran töissä kysymyksen ”Jokos sä olet valmistunut?” ja konduktöörikin kyseli junassa lippua ostaessani että ”Tuleeko ihan normaalihintainen lippu vaiiii…?”. Että niin, otsatukka takaisin, kiitos!

Ei mulla sitten tämän parempaa tukkakuvaa löydy, sori! Kuva viikon takaa.

 Otsatukkani on ollut monenmallisessa muodoissa, nyt päädyimme kampaajani Hannan kanssa sivuotsikseen. Sellaista ei ole vielä ollutkaan… Arvoin vielä kampaamon tuolissakin että mitä otsatukalle tehtäisiin, olenhan sitä toisaalta kasvatellut niin pitkään ja hartaasti jo, mutta halusin pinnirumbasta eroon.

Matkalla Porvoon cruisingeihin pari päivää sitten

 Hanna perusti oman L’mous-kampaamonsa reilu vuosi sitten, sitä aiemmin kävin hänen luonaan kampaamo Yess!:issä. Venytin passin ja ajokortin uusimistakin viikkokausia, enhän vaan voinut mennä passikuvaan rumalla tukalla. Asun nykyään itse Helsingin ulkopuolella, joten minun piti odottaa arkivapaapäivää kampaamokäyntiä varten.

Jos teitä mietityttää otsikko, niin avaan sitä hiukan. Monet morsiamet kun minun laillani kasvattavat hiuksiaan hääkampausta varten, niin häiden jälkeen leikattava look on se rouvatukka 🙂 Jotkut haluavat kenties aloittaa avioelämän ihan uudella tyylillä, minäkin muutin vähän! Mies muuten sanoi että tämä tukka hoikentaa minua, liekö vaan avio-onnen ylläpitoa moiset kohteliaisuudet 😀 Normaalistihan olen käynyt tunnollisesti noin seitsemän viikon välein leikkauttamassa hiukset, joten paluu skarppiin tukkaan oli sekä minun että miehen mielestä todella jees 🙂

Hiustenkasvattelun loppuvaiheessa latvat alkoivat tuntua jo aika karhealta, ja tehohoidoille oli käyttöä. Otin käyttöön myös hiuksiin jätettävät hoitoöljyt ja siloittavat seerumit. Käytän fööniä ja suoristusrautaa oikeastaan päivittäin, joten hiukset ovat kovilla, erityisesti kun niitä ei ole leikattu silloin kun pitäisi. Kaksihaaraisia ei kuitenkaan ollut tullut ollenkaan, jes!

Moi me ollaan söpöjä!

4 thoughts on “Rouvatukka :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *