Hääviikko: Fiilistelyä rakkauslomalta

Meillä oli häiden jälkeen viikon verran yhteistä lomaa. Varsinainen häämatka on tarkoitus tehdä vuoden päästä, ja se tulee olemaan roadtrip USA:ssa. Kovasti suunnittelemme reittiä ja must-see-kohteita jo! Jos jotain vinkkejä löytyy, kuulen mielelläni!

Tässä vähän fiilistelykuvia lomaltamme…

Pihasta suoraan aamiaispöytään <3

Joka ilta iso ristihämähäkki kutoi ison seitin mökin verannankulmaan, jossa se odotti saaliita seittiinsä. Valon vieressähän niitä sitten pörräsikin aika paljon, ja kyllä vaan on sähäkkää hämiksen toiminta kun ötökkä lentää seittiin! Se kietoi saaliin nopeasti seittiin ja palasi takaisin päivystämään. Saaliit se söi piilossa seinälankkujen välissä myöhemmin.

Tälläinen tervehdys meitä odotti saapuessamme mökille..

..yhdessä kaiverrettujen kuoharilasien ja juoman kera!

 Mökkiviikon päätteeksi matkasimme Hämeenlinnaan Tawastia Stomp-bileisiin. Näitä oli odotettu innolla!

Hämeenlinnassa tuli pyörittyä päiväsaikaan muutenkin, ravintolat Popino ja Hällä tuli testattua ja molemmat erittäin hyviä! Lauantaina käväisimme Linna Cruising-tapahtumassa moikkaamassa kavereita ja katsomassa kuminpolttoa 🙂

Viikonlopun päätteeksi vietimme maanantaipäivän Helsingissä, kävimme ostamassa muutamat lahjalistan saamatta jääneet tavarat, kävimme leffassa katsomassa Suuri puhallus-leffan (oli hyvä!), söimme napamme täyteen ja lopuksi kävimme viimeistelemässä tatuointiani. Ihana loma oli, ja turvonneina palasimme kotiin kissojen luo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *