Hääviikko: Kukat

Tilasin kukat häihimme Kouvolan Kukkakaupasta. Kiersimme muutamat kukkakaupat Kouvolan ja Kuusankosken alueella, ja tuolta saimme selkeästi parhaimman tarjouksen yhdessä mutkattoman palvelun kanssa. Hääkukkien sneak peak-postauksessa vilautin aiemmin pöytiin tulevien kukkakimppujen ulkonäköä. Pöytäkukat pysyivät nätteinä yli viikko häiden jälkeen!

Morsiuskimpussani oli siis pöytäkukissa käytettyjä krysanteemeja ja lisäksi murattia, orkideoita ja morsiusharsoa. Suoraan sanottuna en pyytänyt kimpusta ihan noin valuvaa ja isoa, mutta en voi kieltää etteikö se hieno olisi ollut.

Kimpun sidonnassa piti käyttää punaista ja valkoista nauhaa, mutta kimpussani ei kyllä ollut mitään nauhoja 🙁 Äitini haki kukat hääaamuna joten näin kimpun vasta hetki ennen kuvausta. Hinnat kun monia aina kiinnostavat, niin hääkimppuni kustansi 80€.

Kukista tarkempi morsian olisi siis repinyt sukkanauhansa sijassani, kun kaikki oli hiukan eri tavalla miten oltiin (vähän epämääräisesti toki) sovittu. Minulle kukat eivät kuitenkaan olleet mikään issue, kunhan niitä on ja ne ovat nättejä, se riittää.

Pöytäkukatkaan eivät olleet ihan noin nätisti tehtyjä kuin mallikimppu jonka ostimme, mutta en jaksanut keskittyä siihen asiaan häissämme. Kimput maksoivat vain 5€/kpl, muualla niiden hinnaksi oli laskettu 8€ – 12€/kpl. Vieheitä tai muita kukkakoristeita meillä ei sitten ollutkaan.

Kimpunheitossa viskasin tuon oman kimppuni. Monet morsiamet ottavat erillisen heittokimpun ja säästävät omansa. Kun näin ihanan kimppuni, alkoi hiukan jo kaduttaa, mutta en minä kyllä oikeasti halua kuivia kukkia riesoikseni kotona. Tavaraa on ihan liikaa muutenkin. Minulle kyllä riittää ihanat valokuvat kauniista kimpustani. Kimpunheitossa kukat nappasi muuten mieheni veljen tyttöystävä, hän on saanut kimpun kiinni nyt neljissä peräkkäisissä häissä! Ei mitään paineita, heh 🙂

2 thoughts on “Hääviikko: Kukat

  1. Eksyin ihastelemaan teidän hääkuvia näin jälkikäteen 🙂 itse teetin pionikimpustani taulun jälkikäteen, siitä tuli tosi kaunis (mutta tuolla se kyllä odottelee kaapissa että pääsisi joskus seinälle..tuskin edes tähän vuokrakämppään.) Ja meidän napattujen kimppujen& sukkanauhojen määrä ennen häitä oli 4 kimppua ja 2 sukkanauhaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *