Hääviikko: Kattaus ja koristeet

Kerroin jo aiemmin, miten väsäsimme häihin paikkakortteja. Tässä todistusaineistoa niistä ihan käytännössä 🙂 Myös pöytäkukkien näytekimppu vilahti blogissani jo kesäkuussa.

Kaitaliinat on tehty Ikean kankaasta, ja ompeluhomman hoiti superanoppini. Olimme Ikeassa ostoksilla yhdessä kaverini kanssa, ja olin jo siellä ihan varma että laskeminen menee pieleen, kangasta oli niin hervoton röykkiö. No olihan sitä useampi metri liikaa, yhden kankaan leveydestä kun teki kolme kaitaliinaa eikä kahta… Taas olisi tarvittu insinööriä paikan päällä! No onneksi kangas on kivan näköistä, voisinpa vaikka pukeutua tuollaiseen mekkoonkin.

Kuva: Pietari Hatanpää

Pöytäliina oli kertakäyttöistä mallia, vuokratut kangasliinat olisivat tulleet kalliimmaksi kuin nuo kertsit. Anoppini haki rullapöytäliinat meille tukusta. Laatu oli sitä halvinta, mutta kaverini sanoivat ettei sitä liinojen paperisuutta huomannut ollenkaan. 

Nuo Lambin lautasliinat päästivät väriä kastuessaan, anoppiparan kasvot olivat ihan mustat kun hän pyyhki hikeään niihin koristellessamme paikkaa edellisenä iltana! Laitoin Lambille asiakaspalautetta asiasta, enkä ole ainoa joka on valittanut värin lähtemisestä. Kivan näköiset ne kyllä ovat, samaa kuosia oli kahvituksen serveteissäkin.

Pöytänumeroiden kehykset ostin Tiimarin könttäalennuksesta. Nyt voin niissä jaella hääkuvia sukulaisille, heh.

Nimikortit olivat erinomaisia viuhkoja helteisenä hääpäivänä!

Häidemme ainoa ohjelmanumero oli hääbingo. Bongasin tämän suomalaisissa häissä nyt muotia olevan jutun Palomiehen morsian- ja Projektina häät-blogeista. Pyysin häihimme tulevaa kaveriamme Janitaa auttamaan, hän kun on graafisen alan taituri. Tässä lopputulos! (Tykkään!!)

Kuva: Pietari Hatanpää

Bingon merkitsemiseen hankimme paksuja punaisia muumi-lyijykyniä, jotka sulho sahasi pienemmiksi pätkiksi. Niitä kädet mustana sitten teroittelimme… Ja arvaatte varmaan, että pikkukyniä lojui pitkin poikin loppuillasta 😉 Bingo oli tosi mahtava juttu, ja vaimottelua ja meikin korjausta ehdoteltiin monet kerrat! Kun pidin ex tempore hyvin tunteikkaan puheen, parahtaessani itkuun sanoin että nyt teille tuli kyllä bingorasti :’)

Kuva: Pietari Hatanpää

Muuten juhlatilaa oli koristeltu maalaismiljööseen sopivasti koivuilla.

 Se tajuton määrä alkoholia meni muuten kaikki! Siideriä olisi saanut olla enemmän, mutta myös oluet loppuivat jo yli tuntia ennen bileiden loppumista. Loppuillasta oli tarjolla siis lähinnä viiniä ja kuoharia. Vieraita häissämme oli lopulta 92 kpl, joista 5 kpl alaikäisiä. Meillä oli janoisia ihmisiä häitämme juhlimassa ilmeisesti 😉

Kuva: Pietari Hatanpää

Kunnon maalaishäämeininkiä, I like!

2 thoughts on “Hääviikko: Kattaus ja koristeet

  1. Kattaus on kyllä aivan mielettömän ihana! Uniikki, ja sopii tuohon fiftari-maalaisteemaan kuin nyrkki päähän. 🙂 Myös hääbingo on mainio keksintö! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *