Hääviikko: Kampaukseni

Koekampauksestahan laitoin kuvia tänne jo aiemmin, mutta varsinainen hääkampaus oli sliipatumpi ja jotenkin kiinteämpi kuin koekampaus. Olen kasvattanut hiuksistoani hartaudella joulukuusta saakka tuota kampausta varten. Perjantaina olen muuten menossa vihdoinkin kampaajalle leikkaamaan ns. rouvatukan! Voin sanoa että sitä on odotettu, en ole uusinut korttejakaan vielä kun en voi mennä rumalla tukalla passikuviin 🙂

Kampaukseni tehtiin Kuusankoskella kampaamo Mariannessa. Taitava ja mukava kampaaja Siiri P. loihti superjäykkiin ja paksuihin hiuksiini upeat laineet, apunansa kilo hiuslakkaa ja vino pino pinnejä 🙂 Äitini sanoi kampauksen nähtyään että miten ne saikin sun tukan noin taipumaan!

 Kampauksen tekoon oli varattu aikaa 1,5 tuntia mutta menikin yli 2 tuntia. Onneksi aamupäivän aikataulu oli väljähkö ja meikkasin aika nopeasti, niin ei haitannut mitään. Morsiamet, muistakaa tehdä väljä aikataulu juuri tämäntyyppisiä asioita silmälläpitäen!

Hiukset olin värjännyt itse sulhon suotuisalla avustuksella Satva-hennalla noin viikkoa ennen häitä. Olen nyt palannut synteettisistä hiusväreistä takaisin hennaan. Kun hiukseni olivat pitkät, henna ehti kerrostua rusehtavaksi joten luovuin siitä. Nyt kun hiuksisto on lyhyempi kerrostumista ei toivottavasti ehtisi tapahtua. Olen muuten kouluttanut vuosien saatossa miehestäni aikamoisen hiustenvärjääjän (ja myös itseruskettavien levittäjän, selänrasvaajan ja selänkuorijan…). Ensimmäistä kertaa kun hänen piti värjätä juurikasvuni, näytin YouTubesta miten se tehdään 😀 Mieheni inhoaa värjätä hiuksiani ja kiroilee koko toimituksen ajan, peläten että tällä kertaa se menee ihan pieleen ja suutun. Koskaan ei ole mennyt pieleen enkä suuttuisi siltikään 😉

Kampaus pysyi tosi hyvin koko illan. Kyllähän sitä mielellään useamminkin pitäisi hiukset noin kivasti, mutta ei toivoakaan että osaisin tehdä jouhiini mitään tuontyyppistäkään. Mutta toisaalta, ammattilaiseltakin menee siihen kaksi tuntia että ei ihan perus baarikampaus sittenkään 🙂 Kyllä Siiri myönsi että oli aikamoisen haasteellinen hiuslaatu, eikä varmasti liioitellut ollenkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *