Bee Naturals Ultimate Foot Creme

Aiemmin mainostin laajaa nettikauppaa iHerbiä, ja nyt arvostelen yhden sieltä ostetun tuotteen. Bee Naturals Ultimate Foot Creme on INCIltään mainio, öljyjä pullollaan oleva tuhti jalkavoide.

Tuote on koostumukseltaan paksua, valkoista voidetta. Pistin miehen taas sokkona nuuskimaan tuotetta, ja hän ilmoitti havaitsevansa tuoksussa teepuuöljyä. Ja siellähän se on, piparminttuöljyn vieressä INCIssä. Tarkka nenä, itse haistoin lähinnä hunajaa ja piparminttua. Ilahduttavan paljon öljyjä ja kaakaovoita, mainostettu hunaja tulee vasta kahdeksantena sisällysluettelossa. Tuote siis oikeasti hoitaa ihoa, eikä vain kuorruta sitä sileäksi muovikalvoilla.

Amerikkalaiset ne varoittelevat kaikesta, tässäkin on varoituksia että juurivoidellut jalat voivat sitten olla liukkaat. Suositus sukkien pukemisesta rasvauksen jälkeen sai minut ajattelemaan, että voide on todella jankkia tahnaa joka imeytyy iäisyyden. No ei ihan, kyllä tämä imeytyi ns. normaalissa ajassa.

Pakkaus on kovaa muovia, joten kun purkin leikkasi auki sen jälkeen kun puristelemalla ei enää tavaraa tullut ulos, jäljellä oleva voidemäärä riitti vielä kolmeen runsaaseen rasvailukertaan.

Voiteen tilasin iHerbistä hintaan 7,41$ eli noin 5,50€. Täysin hintansa arvoinen! Jos et ole vielä tutustunut iHerbiin valikoimaan, ensitilaajana saat 10$ alennusta alekoodilla XEN002.

Trendin lukemista jalkojenrasvaamisen lomassa

Mikä on teidän jalkavoidesuosikkinne?

Ensi viikko onkin sitten omistettu postauksille hääpäivästämme, saimme vihdoin kuvat kuvaajalta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *