Lumene Arctic Aqua 24H Syväkosteuttava Vartaloemulsio

Jos minulla on tietty vakkarikosteuttaja kesäksi, niin toki olen löytänyt suosikin myös vuodenaikaan, jolloin iho on kuivimmillaan. Tämä markettituote on äärimmäisen tehokas kosteuttaja, joka imeytyy kuitenkin nopeasti eikä jätä ihoa lähmäiseksi. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että käytän vain kahta vartalovoidetta, mutta nämä ovat tuotteita joiden tiedän varmasti toimivan juuri siihen vuodenaikaan 🙂

Lumene Arctic Aqua 24H Syväkosteuttava Vartaloemulsio on raikkaan merelliseltä tuoksuva vartalovoide, johon olen turvautunut jo useampana talvena. Myös kesäaikaan, jos iho on päässyt oikein kuivaksi, tartun tähän suosikkikosteuttajaan. Voide on täyteläistä, mutta silti raikasta. Kosteutustehot ovat erinomaiset. Kuumalla kesäkelillä ihoni jää helposti lähmäiseksi, eli silloin tuote on liian tuhtia, mutta talvella se imeytyy ihan hujauksessa.

Arctic Aqua-sarja koki pakkausuudistuksen vastikään. Vanha pullo oli kovaa muovia oleva purkki, ja olen uudesta pehmeämmästä tuubipakkauksesta hyvilläni! Pehmeämpi materiaali on helpompi saksia auki kun on aika kaapia viimeisetkin voidepisarat käyttöön.

Vanha pakkaus

Kuvaus Lumenen nettisivuilta:
Raikas, tehokosteuttava ja nopeasti imeytyvä voide. Kosteuttaa pitkäkestoisesti ja pitää ihon pehmeänä ja hyvinvoivana. Sisältää mineraalipitoista, puhdasta suomalaista lähdevettä ja ainutlaatuisen kosteuttavan teknologian joka sitoo vettä ihosoluihin. Ihon kosteuspitoisuus palautuu ja säilyy optimaalisena. Kosteuttaa pitkäkestoisesti ja pitää ihon pehmeänä ja hyvinvoivana. 

Myös muut Arctic Aqua-sarjan tuotteet ovat olleet mieleeni, sarjan kasvovoidetta olen käyttänyt  talvipäivävoiteena ja käsivoidetta on kulunut useampikin tuubi.

Vartaloemulsion hinta on 5,90€ / 225 ml. Tämän uudistuneen tuubini noukin juuri Citymarketin alennuspäiviltä kolmella eurolla.

3 thoughts on “Lumene Arctic Aqua 24H Syväkosteuttava Vartaloemulsio

  1. Mäkin noukin tämän silmät kiiluen Cittarista 3 eurolla, kunnes muistin kotona, että tää onkin vanha tuote, ja että kaapissa on yksi vanhanmallinen pakkaus. Ei se mitään, mäkin pidän kovasti sarjan tuotteista. 🙂

    Ja kiitos muuten blogistasi, tykkään kovasti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *