Ilouutinen, Tigi O&H tekee paluun!

Maailmassa on oikeutta sittenkin! Tigi meni ja lopetti supersuositun Oatmeal & Honey-hiustenhoitosarjansa, mikä sai monet hamstraamaan tuotetta maanisesti varastoihinsa. Myös minut, heh. Mutta nyt sarja tekee paluun! Halleluja! (lähde)

O&H hoitoaine on aivan uskomattoman hoitava silikoniton hoitsikka. Sen omalaatuinen tuoksu jakaa mielipiteitä, minä olen vuosien saatossa oppinut pitämään siitä 🙂

Takaisinpaluun ja sarjan ulkonäköuudistuksen lisäksi valikoimiin tulee Oatmeal & Honey tehohoito! Hoitoainettahan pystyi käyttämään pitkällä vaikutusajalla tehohoitonakin, ja erittäin toimiva resepti on sekoittaa sitä rakennepaikkaavaan naamioon, kuten Joico K-Pak Reconstructoriin. Odotukset uuden tehiksen suhteen ovat aika korkealla!

O&H shampoo on erittäin tehokkaasti pesevä, mutta samalla hoitava shampoo. Itse olen käytellyt O&H:ta lähinnä isoista 750ml tween-pakkauksista.

Aiemmin pakkaukset näyttivät siis tältä:

Kuva lainattu härskisti täältä

Kuulenko muita riemunkiljahduksia? 🙂

Marilynkin juhlii

 Edit. 8.9.2013
Tietooni on tullut, että koostumusta on sittenkin takaisinpaluun yhteydessä muutettu 🙁 Huonompaan suuntaan tietenkin. Täällä on hoitoaineen uusi INCI nähtävillä, eikä se ole enää todellakaan silikoniton. Myös shampoota on muutettu. Buu 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *