Suihkusaippuapohdintaa

Nyt tulee syvällistä ja ajankohtaista pohdintaa yhteiskunnasta, politiikasta ja ihmisoikeuksista. Tai sitten ei! Tämän kosmetiikkahamsterin elämässä koittaa nimittäin niin harvinaisen ihana aika, että pääsen ostamaan itselleni uuden suihkusaippuan. Jemmavarastot on siltä osin käytetty ostolakkoilulla loppuun, ja minä pääsen vihdoinkin ihan itse valitsemaan itselleni suihkusaippuan, siis ihan minkä vaan! Miten kutkuttava tunne 🙂

Suihkugeelit olen todennut liian kuivattaviksi, joten valittuni saisi olla koostumukseltaan maitomainen ja täyteläinen, silti vaahtoava koska tykkään käyttää pesupuffia. Mukava, ei liian voimakas mutta kuitenkin havaittavissa oleva tuoksu on myös tärkeä, unohtamatta kaunista ja käytössä kätevää pakkausta. Luonnonmukainen sisältö ja maksimissaan noin 10€ hinta laskettanee myös osviittaa antaviksi kriteereiksi.

The Body Shopin ohitin kokonaan, koska Bodarin suihkugeelejä olen käyttänyt viime vuosina niin paljon jo. Niitä ne jemmat lähinnä taisivatkin olla… Houkutus oli kyllä kova, uusi mustikkasuihkugeeli tuoksuu aivan ihanalta!

Kuva: Body Shop

Yves Rocherin suihkusaippuat ovat myös edullisia ja kivan oloisia, mutta niiden korkit ovat suihkussa todella hankalia avata. Pakkauksissa ei kuulemma ole tullut parannusta sitten viime kokeilun. Joskus männävuosina kaadoin bambusuihkugeelin toiseen pulloon, kun sisältö oli niin hyvä mutta korkki aivan mahdoton.

Markettien valikoimat totesin nopeasti tylsiksi. Tarpeeksi kosteuttavilta vaikuttivat ainoastaan Doven suihkusaippuat, mutta ne eivät herättäneet kiinnostustani muilta osin. Kaiholla muistelin Bliwin jo lopetettua suihkusaippuaa, sitä joka tuoksui apilaniityltä (onneksi äitini kylppärissä sitä on vielä vähän jäljellä, pääsen fiilistelemään kyläillessä). Mutta joka tapauksessa testiin täytyy ottaa joku minulle uusi tuote.
LdB:n Apple & Aloe Vera-vartalovoide tuoksui mukavalta, joten tutkailin myös sarjan suihkusaippuaa, mutta ei sekään tuntunut tarpeeksi kiintoisalta.

Olen käyttänyt joskus vuosia sitten pullollisen Weledan Sitrus-suihkuvoidetta, ja muistelin sen mukavaksi tuotteeksi. Samantuoksuista en kuitenkaan enää voisi hankkia, koska se veisi muistikuvat liikaa takaisin siihen aikaan. Sarjassa on kuitenkin ruusun ja granaattiomenan tuoksuiset suihkuvoiteet jotka kiinnostivat.

Kuva

 
Olen viime aikoina yllättäen mieltynyt luonnollisen ruusun tuoksuisiin tuotteisiin. Esimerkiksi RENillä on ihanan aidolta ruusulta tuoksuva In Style-lehden jo monesti palkitsema Moroccan Rose Otto Body Wash, mutta itse en harkinnutkaan sitä nyt koska se on geelimäistä.

Feelunique.comin ihmeellisestä maailmasta löysinkin sitten varteenotettavia vaihtoehtoja enemmän. Weledan ruususta innostuneena kiinnostuin Roger & Gallet Rose Shower Creamista. Merkki on minulle entuudestaan tuntematon, mutta viimeistään merkin söpöt nettisivut nähtyäni olin ihan intona! Erittäin potentiaalinen valinta.

Harkitsin myös hetken Biotherm Lait de Douchea, olen sitä käyttänyt pienen kokeilukoon ja ihastuin kovasti. Tykkään sitrustuoksuista, ja koostumus tuossa oli myös kiva. Ainoa miinus on kallis hinta ja ruma tylsä pakkaus. Tätä muuten myydään kaikilla alepäivillä suht edullisesti niissä 400 ml jättipulloissa, mutta en minä niin isoakaan halua, vaihtelunhaluinen ehtii kyllästyä niin isoa purkkia kulutellessa.

Niin, ja sitten on vielä iHerb! Tuo kosmetiikan, vitamiinien ja ties minkä loppumaton suo mistä löytää aina jotain uutta. Olen tilannut iHerbistä Nubian Heritagen ihania voiteita, ja minua kiinnostaisi kovasti ihanalta tuoksuvan Olive & Green Tean Body Wash (olen käyttänyt samantuoksusita käsivoidetta muutamankin tuubillisen jo). Nämä soveltuvat kuulemma myös hiustenpesuun mainiosti, tuhtia tavaraa! Pullon ulkonäöstä voi sitten olla montaa mieltä, eroa tuohon Roger & Galletiin kieltämättä on 😉

iHerbistä löysin myös toisen kiinnostavuuden, Deep Steep Body Wash Grapefruit – Bergamot kuulostaa ja näyttää tosi ihanalta. Tämä ei kuitenkaan ole maitomaista, vaikka kosteuttava lupaileekin olevansa. Mutta katsokaa nyt tuota pakkausta, niin nätti ja raikas!

kuva

Jos et muuten ole vielä tutustunut ihkuun iHerbiin, ensitilaajana saat 10$ alennusta alekoodilla XEN002. Pulju sijaitsee USA:ssa, joten muista tullirajat tilatessasi etteivät tullimaksut yllätä paketin saapuessa. Vuoden 2013 alusta summa on kosmetiikkaa tilatessa noin 24€ postikuluineen, mitä voi ”turvallisesti” tilata EU:n ulkopuolelta.

Mutta joo, huh, ei ole helppoa se meikäläisenkään shoppailu! Onko teillä ehdottaa vielä jotain ihanan täydellistä suihkutuotetta joka ansaitsisi päästä kylppäriini? 🙂

5 thoughts on “Suihkusaippuapohdintaa

 1. Oho, sullapa on harvinainen tilanne! 🙂 Aivan ihana postaus, suihkusaippuoissa on sitä jotakin… 😀 En tiedä, miksi suihkaripostaukset on aina musta niin ihania! 😀

  Mulla ei oikein ole ehdottaa mitään, viime aikoina ei ole kokemusta kosteuttavista suihkusaippuoista, geeleillä on menty jonkun aikaa.

  Mutta älä vaan hairahdu tuohon Deep Steepiin (saa myös Suomesta Cosmerya-nettikaupasta)! Mulla oli tuon tuoksuista käsisaippuaa, enkä tykännyt tuoksusta sitten yhtään. Onhan nää toki makuasioita, mutta ei tuoksu ollut yhtään raikas tai ihana, niin kuin voisi kuvitella. Päinvastoin, aika tunkkainen ja ihmeellinen. Mä kirjoitin niistä:

  http://kauneuttakatsojansilmin.blogspot.fi/2013/06/deep-steepin-kasisaippuat.html

  Samaten olen monesti kuolannut Born to Bion suihkugeelejä, niissä ihanat purkit, mutta tuoksut ei ole sitten yhtään niin kivoja kuin mitä luulisi. Ei mitään ihan hirveitä, mutta vähän pettymyksiä.

  Onnea metsästykseen! 😀

 2. Huippua Marisa, kiitos spämmeistä, ne tekivät minut iloiseksi! 😀

  Olen myös noita Born to Bion suihkusaippuoita himoiten haistellut, mutta olen samaa mieltä että pirteä ja kiva pullo mutta sisältö ei ole niin herkku mitä olettaisi.

  Kiitos varoituksesta, unohdan sitten nuo Deep Steepit!

  Fruttineitahan saa myös Tallinnan Kaubamajassa, täytyy katsastaa ne kun sinne matkaan! Kaason kanssa olisi tarkoitus lähteä syyskuussa naamakyyreihin päiväristeilylle, ja Kaubamajan kosmetiikkaosastohan on must paikka 🙂

  Rituals on mulle ihan uusi merkki, olen sen ehkä ohimennen jossain nähnyt mutta mitään käyttökokemusta ei ole. Tutkailen senkin valikoiman tarkemmin! Eikös näitä saa Stockaltakin?

  1. No hyvä jos tulit iloiseksi! 😀

   Pyysin Fruttineita äidiltä tuliaisiksi joskus viime jouluna Tallinnasta, ja silloin niitä oli tosi pieni valikoima, olivat vissiin poistumassa Kaubamajasta? :/

   Mun tietääkseni Ritualsia ei myydä Suomessa (Tukholmassa jossain joo, olikohan lentokentällä?), mutta en ole vähään aikaan käynyt Stockalla. Nettikauppa kyllä toimittaa Suomeen. Ne suihkuvaahdot on aivan ihania, mulla vaan tyhjeni yks pullo käytön aloittamisen jälkeen itsestään. :/ Onneksi oli pieni matkakoko!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *