The Body Shop Cocoa Butter Hand & Body Lotion

Ostin kesän alennusmyynneistä Body Shopista tälläisen heidän vanhoilla etiketeillään olevan vartalovoiteen, Cocoa Butter Hand & Body Lotionin. Lirumainen lotion on ollut ahkerassa käytössä pitkin kesää.
 
Ylipäätään tykkään kaakaopaputuotteista, ne yleensä sopivat hyvin kuivalle iholleni. Poikkeuksena Palmer’sin Cocoa Butter-vartalovoide ja vartalovoi, olen saanut niistä ihottumaa ja joutunut antamaan ne eteenpäin 🙁 Sinänsä mystistä, koska olen käyttänyt vartalovoidetta jokunen vuosi sitten ihan ongelmitta. Kaakaotuotteiden tuoksu myös miellyttää nenuliani (eräs turkulainen stylisti keneen törmäsin työkuvioissa käytti sanaa nenuli, minusta se oli hulvatonta).

Cocoa Butter Hand & Body Lotion on tosiaan koostumukseltaan juoksevaa ja levittyy erittäin helposti. Se on kuitenkin tehokasta, joten jopa minun käytössäni puteli on ollut riittoisa. Lotion imeytyy ihan hetkessä. Harvinaisia ovat tehoiltaan tuhdit mutta koostumukseltaan ohuet ja nopeasti imeytyvät vartalovoiteet! Olen joskus kerrostanut tätä parikin kerrosta oikein kuiville ihoalueille, eikä voide ole lähtenyt rullatumaan tai murustumaan. Korppukuiville käsilleni haluan käyttää täyteläisempiä voiteita, joten pullon lupaama käsivoidefunktio ei kyllä minulla täyty.

Pullossa on myös maininta, että se sopii raskausarpien hoitoon ja ehkäisyyn. Muistan, kun TBS:llä oli aikanaan myynnissä kaakaovoistikkejä, jotka olivat erityisesti raskaana olevien naisten suosiossa. Nyt niitä ei enää ainakaan liikkeen nettisivuilta löytynyt.

Body Shopin sivuilla näkyy uudistunut puteli, itse tykkään tuosta vanhasta enemmän, siinä on vähän retrofiilinkiä. Normaalihinta voiteelle on 16,50€, minun käyttötahdillani se on valitettavasti liikaa. Poistoalesta ostin tuon vanhan tyylin pullon kympin edullisemmin. Bodarilla on kuitenkin usein ihan hyviä alekampanjoita, joten voi olla että hankin lotionia vielä uudelleenkin.

Sumuisa Pamela vaatekaappilevolla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *