Häiden paikkakortit

Tässä askartelemme miehen kanssa häihimme paikkakortteja. Vinyylisinkkuja haalimme kirpputoreilta ja läheisten jemmoista. Anopin ilme oli näkemisen arvoinen, kun kerroin meidän ostaneen kirpputorilta hääkoristeita 😉

Ensin liimaa.. (suositelen tuollaista puikkomallista, koitin ensin säästää ja ostin Tiimarin juoksevaa paperiliimaa, se kasteli kakkupaperin läpi)

…ja sitten vaan kupinaluspaperi päälle. Noiden löytäminen ei ollut helppoa, Tiimareista ne olivat loppu lähes kaikkialta eikä muualla ollut oikean kokoisia. Sain onneksi metsästettyä juuri oikean määrän papereita!

Halusin kortteihin myös vähän väriä.

Insinööri maalaa!

Kaivoimme vesivärit esiin, edellisellä kerralla moisilla on tullut maalailtua varmaan peruskoulussa. 

Nimenkirjoitusprosessin ulkoistin äidilleni, hän itse pyysi näperryshommaa!

Alkujaan mietimme, että keskikohdaksi olisi kiva saada joku retrotyylinen logo, jossa lukisi myös päivämäärä ja meidän nimet, ja keskellä isolla vieraan nimi. Kun kumpikaan ei ole tietotekninen guru, ja tuo nimilappu on halkaisijaltaan kuusi senttimetriä, olisi mennyt ehkä vähän pieneksi piperrykseksi.

Minusta tälläiset ovat paljon kivempia kuin sellaiset pahviset, tämän vinyylisysteemin voi laittaa muistona vaikka seinällekin jos haluaa! Vinyyliteemaa meillä oli käytössä muuallakin, mutta siitä sitten eri postauksessa 🙂

3 thoughts on “Häiden paikkakortit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *