Vihkisormukseni!

En ole innokas korujen käyttäjä. Tai siis, en käytä koruja ollenkaan, lukuunottamatta kihla- ja nyt vihkisorumustani. Ne eivät ole minun juttuni, ne ovat tiellä, epämukavia, eivät sovi tyyliini.

Kihlasormukseni on Kultajousesta (minulle korumaailman Tiimariksikin tituleerattu liike) halvalla ostettu valkokultainen timanttileikattu sormus. Se oli ainoa jonka kelpuutin. Halusin siron ja pienen sormuksen, joka ei ole tiellä. Sormuksen piti olla yksinkertainen mutta pelkkä sileä olisi ollut liian tylsä. Opin nopeasti rakastamaan sormustani, eikä se ollut vähääkään epämukava tai tiellä.

Kun hääpäivämme lähestyi, täytyi alkaa miettimään minkälaisen vihkisormuksen haluaisin. Olin kihlaani muutaman vuoden käytettyäni lämmennyt kiville, ja halusin pientä säihkettä vihkisormukseeni. Löysin kaksi mallia, joiden muoto minua miellytti.

Kuva: Annette Tillander

Ensimmäinen oli tämä Annette Tillanderin alla oleva valkokultainen kukkasormus. Se ei kuitenkaan sopinut sovitettuna kihlani kanssa yhteen, nuo kukat olivat jotenkin kökön oloisia eikä palvelukaan tehnyt vaikutusta.

Toinen malli oli Korus Designin Kuplat.

Kuva: Korus Design

Sekään ei ihan sopinut kihlani kanssa. Olimme kuitenkin ajoissa liikenteessä, joten jätimme asian hautumaan. Korus Designilla asiointi oli ollut niin mukavaa, ja koruseppä selkeän ammattitaitoinen, että päätin teettää sormukseni siellä. En uskonut löytäväni valmista mallia, joka sekä sopisi kihlani kanssa että miellyttäisi minua.

Vappuna menimmekin suunnittelemaan koruseppä Vesa Peltosen kanssa itselleni sormusta. Ovesta sisään astuessani en yhtään tiennyt mitä halusin, mutta yhdessä saimme sormuksen suunniteltua vajaassa tunnissa.

Sormukseni on palladiumia, ja siinä on 0,20 ct timantti. Käytännössä budjetti määräsi kiven koon 🙂

Sormuksesta tuli juuri niin kaunis, siro, kihlaan sopiva ja minun omalta tuntuva kun halusinkin! I love it!

Sormikarvat nam nam!
Kuvausapulainen ja kuollut auringonkukka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *