Heinäkuun loppuneet

Heinäkuussa loppui tälläinen läjä tuotteita.

Tarkempaa analyysia..

Kicks Skin Treat Pure Natural Oils Body Lotionista olen jutellut jo täällä ja täällä. Ihana, ostin jo lisää!

Korres Basil Lemon Body Milk on Korresin vartalovoiteista se tuoksusuosikkini. Olen käyttänyt useampiakin puteleita Korresin ihania vartalovoiteita, ja ne ovat olleet aivan ihanan tehokkaita ja hoitavia. Tästä ihoni ei jostain syystä kuitenkaan tykännyt yhtä paljon, harmi. Nimensä vastaisesti koostumus on voidemaista, mutta kuitenkin hyvin imeytyvää. Nämä Korresin vartalovoiteet ovat vaan valitettavan kalliita, sellaista hemmotteluluksusta.

The Body Shop Hemp Moisturizing Body Washista olen myös kirjoittanut aiemmin jo täällä omassa postauksessaan. Tuote on poistunut myynnistä, joten eipä siitä sitten sen enempää. Kiva oli, mutta ei korvaamaton.

Bonacure Color Save Sprayta olen käyttänyt joskus vuosia sitten parikin pullollista, ja nyt taas muistojen verestämiseksi. Kampaamotuotehurahdukseni aikaan (2006?) käytin paljonkin Bonacurea, ne ovat ihan ok, mutta en niitä itse vartavasten lähtisi enää ostamaan. Suihke oli mukavan tuoksuista, selvitti hiukset tyydyttävästi, usein tykkäsin kuitenkin laittaa vielä jotain hoitoöljyä- tai voidetta latvoihin lisäksi. UV-suoja on tämän suihkeen isoin anti, ja tuo kaksifaasisuus on minusta kiva 😀

Joico K-Pak Style Protective Hairspray oli loistava! Käytin sitä pituuksiin, pito oli medium-tasoa. Hiuslakka suojaa kuumuudelta, joten sitä voi käyttää muotoilun alla. Tuoksu on tuttu K-Pak-sarjasta, kaikki tuotteet tuoksuvat banaanilta. Tykkäsin kovasti, ja voisin ostaa uudelleenkin, mutten kyllä ihan täyteen hintaan. Tämäkin oli alepöydältä ostettu.

Flow Kosmetiikka Mustikka kosteusvoide kasvoille oli niin loistava, että tokihan se ansaitsi jo oman postauksensa. Erittäin todennäköisesti ostan tätä luomuvoidetta vielä uudelleen, se oli loppuun asti aivan ihana!

Phytomer Douceur Marine-kasvovoiteen näyte ei antanut kovin syvällistä kuvaa tuotteesta. Koostumus oli geelimäistä, herkälle iholle suunnattu mutten olisi niin varma soveltuvuudesta. Hajustettua eikä kovin kosteuttavaa.

ACO Miniderm-perusvoidetonkkakin tyhjeni. Tämän on minulle ihotautilääkäri joskus määrännyt, ja toukokuussa juttelin sisällöstä kun pienempi tuubi samaa tavaraa loppui. Olin ihan ihmeissäni, kun avasin purkin eikä siellä ollut tippaakaan voidetta missään nurkassa! Tehokas pumppupakkaus todellakin!

LdB Hydra Sensitive Apple&Aloe Vera Lotion oli mukavalta tuoksuvaa, aika lirua lotionia. Imeytyi nopeasti ja kosteutti keveyteensä nähden hyvin. Sopi kivasti kesään ja aamusuihkuiluihin. Ihan jees!

Dermosil Extra Voide on vakkarituotteitani. Käytän tätä helmiäisenhohtoista tuhtia salvaa jalkoihin, käsiin, ja talvella ihan pitkin kehoa jos iho on oikein kuiva. Täytyy tilata taas seuraavassa Dermosilin tilauksessa lisää. Tässä on hinta-laatusuhde kohdillaan!

Hulluilta päiviltä keväällä ostamiini Shiseidon ripsientaivuttimiin piti jo nyt vaihtaa kumi. Höh. Kaksoispakkaus uusia maksaa kympin, aika arvokkaita kuminpalasia… Kokeilin jo Duroyn kumeilla eikä tulos ollut yhtä hyvä kuin Shiseidon omilla.

Shiseidosta puheen ollen, pitkästä aikaa tyhjentyi meikkituote! Sheiseido Lip Gloss sävy G13 Red Coral oli pigmenttirikasta ja paksun tahmaista kiiltoa, eli juuri sellaista mistä tykkään. Minulla on samaa kiiloa nuden sävyisenä, ja sen koostumus on taas paljon ohuempi. Oli tällä ikääkin jo useita vuosia, muttei onneksi vanhentunut. Hyvä kiilto oli!

Punainen Bepanthen on ihan must-have-tuote. Käytän sitä huulirasvana, ja tämä tuubi kului aika nopeasti uutta tatuointiani parannellessa.

Lipi lipi

By the way, ne meidän häät on jo kohta! Lauantaina! Jaiks, iik, ihanaa! Onnistuin saamaan polttareista flunssan, ja kun puolikuntoisena palasin töihin niin sehän pukkasi sitten poskiontelontulehduksen vielä hääviikolle. Onneksi sain tehokkaat lääkkeet, että hääpäivänä olen parhaimmillani! Säätiedotus näyttää enemmän kuin hyvältä, saattaapi melkein hiki tulla häähumussa 🙂

4 thoughts on “Heinäkuun loppuneet

  1. Itämaisten kissojen kuono on kuin tehty tuota varten; lasista litkimiseen/jogurttipurkin pohjalta nuolemiseen 😛

    Joko teillä ne häät on, voih 🙂
    Toivotaan nyt, ettei ainakaan mitään rumaa finniä pukkaa nenänpäähän viikonlopulle 😉

  2. Huomasithan, että Shiseidon taivuttimissa oli varakumi mukana…? 🙂 Itse ostin myös samat keväällä Hulluilta Päiviltä.

    1. No en tainnut huomata! Onneksi pakkaus on tallessa, täytyypi kaivella jos sieltä löytyisi. Kiitos vinkkauksesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *