L’Anza Healing Smooth Smoother Straightening Balm

Kerroin jokunen viikko sitten, kun ostin Tallinnasta L’Anza Healing Smooth Straightening Balmin. Nyt on käyttökokemusta kertynyt sen verran, että voisin kertoa mielipiteeni kyseisestä tuotteesta.

Healing Smooth Straightening Balm on pakattu 250 ml pumppupulloon, ja kertapumppauksella saa juuri sopivan määrän tuotetta. Liukas geeli levittyy hiuksiin helposti. Tuoksu on mieto.

Tuote lupaa suoristaa, estää hiusten kihartumista myös kosteissa olosuhteissa, siloittaa, kosteuttaa ja nopeuttaa hiusten kuivumisaikaa.

Se kyllä siloittaa ja nopeuttaa kuivuista, ja molemmat tekee hyvinkin tehokkaasti. Valitettavasti suoristukseen tuotteesta ei ollut apua, hiukset taipuilivat aivan mahdottomina föönaamisesta huolimatta. Suoristamiseen GHD-raudalla tuli vain lisähaastetta kun kurittomasti taipuvat suortuvat ovat niin sileän liukkaita, että ne karkaavat raudassa omiin suuntiinsa. Itseasiassa kun pidin taukoa tuotteen käytöstä, oli hiusten föönaaminen suoraksi helpompaa kuin tuotetta käyttäessä…. Hiukset eivät kuitenkaan ole alkaneet kihartua vaikka olisikin ollut sadetta ilmassa, mikä on tietenkin jees. Kokonaisfiilis kuitenkin jäi vähän lässähtäneeksi.

INCI on pitkä kuin nälkävuosi!

Todella harmi, koska odotin tuotteelta hyvin paljon! Minulla on aiemmin ollut käytössä markettiosastoa edustava L’Oreal Studio Line Silk & Gloss Hot Straight Cream, joka suoristi hiuksia jopa ilman fööniä. Kyseinen tuote on poistunut Suomen markkinoilta, mutta esimerkiksi Tallinnassa olen sitä nähnyt. Odotin L’Anzan olevan laadukkaampi versio tuosta marketti-Lorkusta, mutta metsään mentiin 🙁 Suosittelen siis kyllä tätä L’Orealia, jos jossain siihen törmäätte, mutta L’Anza ei minun hiuksissani ainakaan toiminut toivotulla tavalla.

kuva

L’Anzan OVH lienee Suomen kampaamoissa jossain 35-40€:n hujakoilla, nettikaupoista sen saa 15-20€:lla. Tuon L’Orealin hinta, silloin kun sitä vielä Suomesta sai, oli vajaa 8€, mutta Tallinnassa se taitaa olla muutaman euron edullisempi.

Mielelläni myös kuulisin suosituksia muista vastaavanoloisista tuotteista, jotka oikeasti toimivat! 🙂

Pulleropallerot pötköllään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *