Oriflame Skin Dream BB Cream SPF30

BB-voidebuumi on edennyt monella merkillä jo CC-voiteitten lanseeraukseen, ja luulen että suurin osa kosmetiikkakuluttajista on jo vähän kyllästynyt koko BB-hommaan. Oriflame lanseeraa oman BB-voiteensa ”hiukan” jälkijunassa, ja sain uutuuden Oriflame-konsulttina työskentelevältä sukulaiseltani testiin. Oriflame Skin Dream BB Cream SPF30 5-in-1 BeautyBalm sävyssä Light ei herättänyt minussa suuria odotuksia, olen maininnut jo aiemmin että Oriflamen kasvotuotteet eivät yleensä ole iholleni sopineet. Mutta tokihan tuote oli testattava!

Ensivaikutelma voiteesta oli kuitenkin hyvä. Se levittyi iholle hyvin, ja sävy vaikutti tarpeeksi vaalealta. Kaikki kokeilemani ”länkkäri”-BB:t ovat olleet iholleni liian tummia, ja sanoin jo tuotteen saadessani että se on luultavasti liian tummaa. Levitin voiteen puhdistetulle iholle, eli ei kasvovoidetta väliin. BB:n pitäisi toimia sävyttävänä päivävoiteena, joka suojaa auringolta ja hoitaa ihoa. Peittokyky oli tosi hyvä, eikä iho jäänyt ollenkaan pakkelimaiseksi. Iho oli lähes mattapintainen, mutta laitoin silti päälle pienen puuterihunnun. Voiteen tuoksu on aika erikoinen, mutta mieto. Tuli ehkä vähän joku liima mieleen.

Tuotteen 5-in-1-lupaus on
                ~ Peittää ihon virheet
                ~ Kosteuttaa koko päivän
                ~ Saa ihon hehkumaan
                ~ Öljytön koostumus
                ~ SPF30-suojakerroin

Tuo suojakerroin on kyllä hyvä, ja myönnän että muutkin lupaukset täyttyivät. Peitti hyvin, kosteutti myös, pohja oli hehkuvan kuultava, koostumus ei ollut raskas.

Mutta.

Töihin päästyäni aloin katselemaan peilistä järkyttyneenä, että voide oli tummunut ihollani. Kaulassa oli näkyvät rajat ja kasvot olivat selkeästi tummemmat kuin decoltee. Auts!

Tässä vähän kuvatodistetta tummumisen määrästä. Vastalevitetty voide on selkeästi vaaleampi kuin nuo hetken asettuneet. Kontrasti maidonvalkeaa käsivarttani vasten on aika selkeä 😀

Kaiken lisäksi sain testipäivänä finnin leukaani 🙁 Noh, sitähän ei voi tietää johtuiko se BB-kokeilusta, ei naama ainakaan kiiltänyt kauheasti normaalia enempää.

Siinä INCIä siitä kiinnostuneille

Ei tullut minusta ja ihounelmasta kavereita, harmi! Ylipäätään tälläinen sävyn muuttuminen iholla on aika epätoivottavaa, se jolle tuo olisi kuivahtaessaan sopiva joutuvat olemaan liian vaalealla naamalla heti levittämisen jälkeen.

Oriflame Skin Dream BB Creamin hinta on 16,90€ / 30 ml, ja niitä voi ostaa Oriflamen konsulenteilta tai suoraan Oriflamen sivuilta

Älykkyys huokuu kantokoppahengailussa

2 thoughts on “Oriflame Skin Dream BB Cream SPF30

  1. Onpas tylyä toi tummuminen. Kamalaa.

    Ja ihan valtavan söpöinen kissakuva! Miten voikin olla noin soma pieni!

    1. Joo eikö olekin! Olen kuullut että joillain Lancomen meikkivoiteet tekee myös tota tummumista. Eipä ole tullut kokeiltua kun sävyt on jo valmiiksi mulle liian tummia. Kiitos kisukehuista, Marilyn se on vähän linssilude! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *