Kicksin ihonhoitotuotteet

Kosmetiikkaliike Kicks on jo aikoja sitten keväällä lanseerannut oman ihonhoitotuotesarjansa. Tuotteita on kahden eri eri sorttisia, on reilun kaupan ainesosia sisältävä Skin Treat-sarja, ja sitten Body Care-sarja.

Skin Treat-sarjassa on kaksi linjaa, kevyempi Virgin Olive Oil-linja ja tuhdimpi Pure Natural Oils-linja. Tuotteita markkinoidaan Reilun kaupan ainesosia sisältäviksi, mutta purkkia tarkemmin tutkailtuna niiden osuus on vain noin 5%. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai raakaöljypohjaisia ainesosia. Pidän itse kovasti Skin Treat-tuotteiden ulkoasusta, nuo korkeat käsi- ja jalkavoidetuubit ovat varsinkin tosi vetoavia! Näyttävät metallisilta mutta ovat pehmeää muovia. Kasvojenhoituotteita sarjassa ei vielä olekaan.

Kirjoittelin toukokuussa ostaneeni Skin Treat-sarjan Pure Natural Oils Body Lotionin. Se muodostuikin aivan ihanaksi tuttavuudeksi, ja olen jo tyhjentänyt voidepurkin aikapäivää sitten. Voide oli todella hurmaavan tuoksuista, ja se oli tehokasta! Herkkä kuiva ihoni suorastaan rakastui! Iho ei jäänyt kuitenkaan lähmäiseksi, vaan täyteläinen voide imeytyi hyvin. Jäin ihan koukkuun tähän…

Tuotteen INCI on myös aika hyvä, leikellystä putelista en ala ottamaan lähikuvia mutta se alkaa näin: aqua, glycerin, canola oil, cetyl alcohol, shea butter (tämä oli sitä reilun kaupan kamaa), glyceryl stearate, peg-100 stearate, dimethicone, isopropyl myristate, stearyl alcohol, jonka jälkeen vielä mm. kolme erilaista öljyä, hajusteet ja säilöntäaineita. INCIssä noin kymmenen ensimmäistä ainesosaa ovat ne merkittävimmät, niitä viimeisiä on koostumuksessa sitten jo äärimmäisen vähän.

Hinta, 9,90€ / 250 ml on mielestäni vähän kallis, joten mielummin ostaisin lisää tarjouksesta. Seuraavaksi ehdottomasti kokeiluun sarjan suihkuöljy, käsivoide ja miksei jalkavoidekin. Sarjassa on vielä ihoöljy, jolla voi buustata voiteita tarvittaessa tai levittää ihan pelkältäänkin iholle.

Ainoa miinuspuoli tuossa ihanuudessa on pakkaus. Voide on pakattu pumppupulloon, joten kun sitä on noin kolmasosa jäljellä, tarvitsee purkkia alkaa ravistelemaan ja kallistelemaan jotta voidetta tulisi pumppuun. Pohjalle jäi paljon voidetta, johon pumpun pää ei ylettänyt, joten purkki oli leikattava auki. Purkin muovi oli todella jäykkää, ja sain ihan tosissani nihriä Fiskarsseilla että sain kaavittua ne viimeisetkin tipat purkinseinämiltä käyttöön!

Heti tuotteiden lanseerauksen aikaan huhtikuussa ostin Virgin Olive Oil Hand Creamin. Se on valitettavasti korppukäsilleni liian kevyttä, ja on jäänyt vähemmälle käytölle. Himoitsen Pure Natural Oils-sarjan vastaavaa, siinä on se iiiihana tuoksukin!

 Käsivoiteen INCI on huomattavasti tuota vartalovoiteen INCIä lyhyempi, siinä on heti veden jälkeen oliiviöljy, glycerin, cetyl alcohol, canola oil. Hajuste on viimeisenä. Käsivoiteet maksavat 7,90€ / 100 ml.

Kesän alennusmyyntien alkaessa oli lähi-Kicksissäni Kicks Body Care-sarjan tuotteita puoleen hintaan. Kotiutinkin jo aiemmin himoitsemani Lemon Curd- ja Fresh Laundry-vartalovoit. Fresh Laundry tuoksuu mielestäni pyykinpesuaineelta, mutta tuoksu ei ole kuitenkaan häiritsevä.

Nämä olivat sellaisia perus synteettisen oloisia vartalovoita, ihan kivoja mutta eivät ollenkaan niin sykähdyttäviä kuin tuo Pure Natural Oils. 

Mainostettu aprikoosiöljy on kuitenkin ihailtavan ylhäällä INCIssä!

Body Care-sarjassa on useita tuoksuvaihtoehtoja, noiden ostamieni lisäksi oli ainakin mansikka-raparperi, vanilja-kookos, pink punch (pinkki booli? whaa?) ja toffee. INCit näissä minun kahdessa purkissani olivat lähes samanlaiset, loppupuolella ainesosat olivat hiukan eri järjestyksessä. Googlettelemalla löysin tiedon, että Ruotsin Kickseissä olisi vielä ainakin Fresh Green-tuoksu, joka kuulostaa aivan minun jutultani! Tukholman reissulla kannattaa nekin tsekata. Sarjan valikoimiin kuuluu tosiaan purkkimaiset vartalovoit, käsivoiteet (joista Fresh Laundry taisi olla jonkun lehden valinta vuoden parhaaksi käsivoiteeksi!), suihkugeelit, kuorinta-aineet ja vartalovoiteet. Näissäkin on käytössä pumppupullo noille suihkusaippuoille ja vartalovoiteille.

Kiinnostuin noista Skin Treat-tuotteista ihan toden teolla, joten niitä tulee varmasti hankittua lisää! Suihkuöljylle kun on kohta ihan tarvettakin ja käsivoidetta nyt kuluu loppakaupalla aina… 🙂

Oletteko te kokeilleet näitä Kicks-tuotteita, suosikkeja, inhokkeja?

Edit. 25.7. Ja kuin rukoukseni kuullen, Skin Treatit tulivatkin juuri kantisaleen! Jes!

13.8 asti Kicksin kantiskortilla!

 Marilyyni kauraryyni kantokopassa hengailee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *