Nettishoppailijan mukava lisäetu

Tilailen hyvin paljon kaikenlaista, lähinnä kosmetiikkaa, netistä. Noin puoli vuotta sitten kuulin Ostohyvitys.fi-palvelusta. Sivuston idea on, että kun sinne rekisteröityy ja ostaa sivun kautta klikkaamalla tietystä verkkokaupasta, saa ostoksista bonusta. Bonuksen voi nostaa rahana omalle pankkitililleen, kun sitä on kertynyt vähintään 15€.

Mukana on useita verkkokauppoja, itselleni on bonuksia kertynyt mm. Zooplussasta, asos.comista, Feelunique.comista, Sokoksen verkkokaupasta, Lookfantastic.comista, Zalandosta ja Booky.comista. Mukana on yhteensä yli 450 verkkokauppaa, ja bonusta saa kaikesta hotellivarauksista piilolinssitilauksiin. Kun bonuksien kerääminen ei maksa minulle mitään ja on helppoa, miksen hyödyntäisi? Ilmaista rahaa!

Koneelleen voi ladata myös sellaisen muistutuspalvelun, että jos surffailet koneellasi nettikauppaan, josta saisi ostohyvitystä, pomppaa sivun yläreunaan muistutus aiheesta. Bonukset nimittäin kertyvät vain siinä tapauksessa, että kirjaudut Ostohyvityksen sivuilta sisään ja klikkaat sitä kautta itsesi nettikauppaan sisälle jatkamaan ostoksia. Itselläni on tuo käytössä, hajamielinen kun olen 🙂 Ostohyvitys-homma on muuten ollut myös mukana Leijonan luola-ohjelmassa, jakson voi katsoa Ruutu.fissä!

Tätä linkkiä klikkaamalla saat uutena käyttäjänä itsellesi 5€ alkusaldoa bonustilillesi, jos homma kuulostaa hyödylliseltä 🙂

Lymyäjä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *