Vapaan miehen ihana lotion!

Olen jo muutamana kesänä ostanut kesän helteisiin ihanaa Freeman Soothing Body Lotion Cucumber & Aloe Vera-vartalovoidetta. Voide on kevyen lotionmaista, ja se imeytyy todella nopeasti. Rakastan tämän raikasta vihreää tuoksua! Eikä tuo pirteän värikäs pakkauskaan ainakaan latista ihastustani!

Kun hellelukemat huikentelevat kolmissakymmenissä, voiteet tuntuvat helposti vain pyörivän hikisellä iholla aiheuttaen inhottavaa lähmäfiilistä. Minun ihoni tarvitsee kosteutusta oli lämpötila mikä tahansa, joten kesäkuumallakaan vartalovoidetta ei skipata. Freeman Soothing Body Lotion Cucumber & Aloe Vera kosteuttaa kuivahkoa kesäihoa juuri sopivasti, mutta imeytyy jättäen ihon pehmeäksi muttei kuitenkaan tahmaiseksi. Voiteen tuntu lähes katoaa iholta sen imeytyessä.

Freemanin tuotteet tulivat minulle tutuksi jo lapsena, kun uimahallireissuilla ihastelimme äidin kanssa värikkäitä purkkeja. Kaupoissa en ollut tuotteisiin törmännyt, mutta uimahallissamme niitä myytiin. Johtunee siitä, että Freemanin outlet oli aivan uimahallin lähellä. Freemanin tuotteita ei testata eläimillä, ja ne ovat kasvipohjaisia. Lisäksi ne ovat tosi edullisia. Tämä 400 ml lotion maksaa esimerkiksi Sokoksen verkkokaupassa 5,75€.

 Freemanin ananasnaamio on monen bloggaajan suosikki, siitä saa tehtyä tehokkaan syväpuhdistavan naamion sekoittamalla sekaan murskattua aspiriinia. Itse en ole kokeillut, mutta esimerkiksi Nekun blogista siitä voi lukea lisää. Olen kyllä kuullut juttua, että tuon naamion koostumusta olisi muutettu vähemmän tehokkaaksi, harmi!

Onko teillä muita Freeman-suosikkeja suositella?

Katit ottaa helteellä rennosti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *