Hääkampaushässäkkää!

Kun luin häälehtien mitä-milloinkin-kuuluu-tehdä-häitä-valmistellessa-listoja, luki siellä että 6 kk – 12 kk ennen häitä pitäisi alkaa kasvattaa hiuksia hääkampausta varten ja ylipäätään alkaa miettiä asiaa. Itsellänihän oli pää aivan tyhjä, mitään nutturaa nyt en ainakaan halua. Ihan samanlaisella tukalla en kuitenkaan haluaisi olla mikä aina kulkee päässä mukana. Kun en mitään keksinyt, annoin asian jäädä hautumaan.

Erittäin suttuinen kännykkäkuva lokakuulta 2012

Olen tykännyt pitää otsatukan tosi lyhyenä ja yleensä saksin sen itse. Thaimaan lomalla yritin mennä mielestäni ylikasvaneen otsatukkani kanssa trimmauttamaan sitä paikalliseen kampaamoon jossa minulle ilmoitettiin että siitä tulisi kamala, ei tuota voi lyhentää yhtään enempää. Selvä!

Jonkinmoiset pin-up-tyyliset kiharat olivat ainoa minua miellyttävä kampaus mikä mieleeni tuli. Minulla on kuitenkin vahva kammo että näytän mummomaiselta kiharoissa. Kampaajakaverini sitten ystävällisesti tuli viime talvena laittamaan suoristusraudalla hiuksiini kiharoita, jotta näkisin miltä ne tuntuisivat. Ja eihän se oikein toiminut, mieskin sanoi että ihan kivat mutta ei sun näköiset. Hiuksia pitäisi kuulemma kasvattaa, että haluamani kampaus onnistuisi.

Kaikkein eniten haaveilin finger waves-laineista, mutta ne eivät taas näytä hyvältä otsahiusten kanssa. Kevään mittaan tajusin, että minunhan on kasvatettava otsahiukseni pois, koska tuo on ainoa kampaus jonka kelpuutan. Kampausidolikseni tuli tämä MTV Music Awardseissa vuonna 2006 otettu kuva Christina Aguilerasta, jossa hänellä on hiukset mielestäni aivan täydellisesti.

kuva lainattu

Tämä kuva hyppysissäni kävinkin sitten lauantaina koekampauksessa. Mitäs sanotte lopputuloksesta?

Koekampaushan ei ole yhtä sliipattu ja kestävä kun se varsinainen hääkampaus, mutta vaikka tämä vähän pörröinen olikin niin ihastuin itse kovasti! Eikä tullut yhtään mummofiilis 🙂

Otsatukkaan tehtiin tuollainen ”pyörremäinen” sovellus joka ei ollut mitään kuvan mukaistakaan mutta toimii mielestäni kivasti!

Uskokaa tai älkää, mutta tälläinen kasa pinnejä oli kiehkuroita tukemassa!

5 thoughts on “Hääkampaushässäkkää!

    1. Kiitti! Kampaajaki sanoi että kiva että kerranki jotain muuta kuin sivuponnarikiharoita ja lettejä. Olihan tossa mun otsatukassa vähän haastetta mut kampaaja otti sen onneksi postiviisesti haasteen kannalta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *