Helteeseen helpotusta

Minä en viihdy helteessä. Kuumuus saa minut ahdistumaan, ja inhoan hikoilua. Urheillessakin olen jatkuvasti pyyhkimässä hikeä pois, yök. 30 asteen lämpötilat eivät ole minulle ihana asia, vaan tukalaa ja ikävää aikaa. Kerrostaloasuntomme myös lämpenee helteiden aikaan aika kiitettävästi, sitä omaa tiilitaloa odotellessa…

Tuulettimen lisäksi oloani helpottaa suuresti veden sumuttelu. Hienojakoinen sumu on kaikkein miellyttävin, ja toki markkinamiehet ovat kehittäneet asiaan soveltuvan tuotteen.

Vesisuihkeita saa käsittääkseni apteekeista, en ole muualla kotimaassa bongannut moisia. Omat Evian-putelini ostin halvalla eräästä kemikaliosta jokunen vuosi sitten, niissä oli joku könttätarjous joten pulloja tosiaan on ollut useampikin. Googeltellassani vesisuihkeita törmäsin muuten tähän lähdevesisuihkeita kritisoivaan tekstiin. Itse tosiaan koen suurimman avun tuossa viilennyksessä, lähdeveden mineraalit sun muut ovat minunkin mielestäni vähän mainospuhetta.

Kuvausrekvisiittana parvekeuinuva Pamela

Vinkkiä märästä pyyhkeestä peittona pidän vähän extremenä, mutta onhan se varmasti tehokas!

Kissat ovat helteillä olleet löysiä löllöjä, ne taitavat viihtyä kuumuudessa huomattavasti paremmin kuin minä. No ovathan ne thaityttöjä, ihmekös tuo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *