Aurinkoinen sunnuntai!

Vietimme viikonloppua äitini luona, vahtien hänen lemmikkejään sillä aikaa kun äiti oli reissussa. Toki vierailemme usein muutenkin. Kyllä landella mieli lepää!

Vähän fiilistelykuvia, kännykällä otettuja..

Rokan kanssa kävelylenkillä

Rokka on äitin superkiltti vehnäterrieri, joka rakastaa ihan kaikkia. Meidän kissat eivät rakasta sitä takaisin vielä ihan yhtä palavasti kuin Rokka heitä, mutta edistystä tapahtuu jokaisella tapaamisella!

Lenkkimaisemia

Äitini luona asustaa myös tälläinen viehko siamilaisrouva, joka saavutti kunnioitettavan 17 vuoden iän marraskuussa. Kutsumanimi on vaihdellut vuosien saatossa, nykyisin se on mummo 🙂

Mummo on jo vuosia ollut hampaaton vanhus, mutta se ei estä sitä rouskuttelemasta Rokan kuivaruokapalleroita. Pitkän iän salaisuus lienee hemmottelu ja vapaa ulkoilu hiiriä saalistaen, mummon sukulaiset ovat kaikki kuolleet 10-vuotiaina.

Mummo köllii lämmössä patiolla

Muistimme taas myös syödä hyvin. Napa raikasi ihanasta grilliruoasta, nam!

Tokihan pääsemme postauksessa myös itse asiaan, eli kosmetiikkaan. Aurinko yllätti kesällä, eli olin varautunut sadekeleihin eikä minulla ollut mukana aurinkosuojatuotteita. Onneksi äitin kaapista löytyi, hän ei niitä itse juurikaan käytä mutta minun jäkätykseni vuoksi on niitä ostanut.

Kokeiluun pääsi Vichy Capital Soleil 50+ Hydra-Milk Body yhdessä saman sarjan kasvoille tarkoitetun tuotteen kanssa, josta minulla sattui olemaan näyte toalettipussissani. Vartalolle tarkoitettu aurinkovoide oli hyvin täyteläistä mutta levittyi ihastuttavan helposti. Huolellisella hieromisella ihoon ei jäänyt näkyvää sävyä, häivyttelykohdissa oli vähän valkoista. Sain tästä kuitenkin mustiin housuihini vaaleita tahroja. Iho jäi vähän liukkaan tuntuiseksi, se ei kuitenkaan ollut ulospäin kiiltävä.

100 ml pakkauskoko olisi minulle kyllä ihan hyvä, en harrasta auringonpalvontaa joten en saa millään isoa 250 ml pakkauskokoa käytettyä yhden kesän aikana. Aurinkovoide menettää tehojaan huomattavasti vuoden kuluttua avaamisesta, joten montaa kesää ei yhtä rasvaa ole turvallista käyttää. Kasvoversio lupasi jotain hehkua myös, minua nauratti että tämäkö se hehku on kun naama kiilsi juuri sen näköisenä että siihen on laitettu paljon rasvaista rasvaa 🙂 Pihalla hengaillessa se ei haitannut,  mutta en haluaisi näyttää noin, krhm.. hehkuvalta kaupungilla.

Nappasin tuon vartaloversion mukaani kun äiti ei sitä kuitenkaan käytä (ja lukee tämän tiedon toki vasta täältä, hihih), oli se sen verran mukavan oloinen uusi kaveri.

Neidit olivat tietenkin mukana myös, tässä jo vähän rauhoittuneena sohvalla köllimässä. Talon lemmikit ovat näille vielä vähän jännä asia, mutta kuinka avartuukaan maailmankatsomus kun tapaa Rokan tai saatika äidin mustan pullean maatiaiskollin Mustin (ei viihdy kuvissa)! Ilmeet ovat ainakin ensikohtaamisilla olleet aika järkyttyneitä 🙂

3 thoughts on “Aurinkoinen sunnuntai!

 1. Ihana vanhus siellä sun äipän luona asustaa :>
  Mmm, alkoi tehdä mieli grilliruokaa (ihan kuin siitä ei juhannuksena olisi tarpeeksi saanut??), tai ainakin kokeilla tuollaista ananas-jäätelö-herkkuva 😛

  1. Mä saan kauheata allergiaa tuoreananaksesta, mutta grillatusta en. Aika mystistä oli että Thaimaan lomalla pystyin syömään raakaa ananasta ilman oireita, eli taitaa olla noi torjuntamyrkyt jotka sitä allergiaa aiheuttaa. Suosittelen tota jätskisettiä! Meidän piti kokeilla grillata banaaniakin mutta ähkyt oli taattu tolla ananaksellakin 🙂

  2. Senkin rasvarosvo! No eiku hyvä että tuli aurinkovoide käyttöön, minulla ne tuppaa jäämään tuonne komeroon jalostumaan vuosikertatuotteiksi.

   Musti muka pullea! Vankka ja salskea suomalainen maalaiskissapoika korkeintaan, vähän ronskimpaa tekoa kuin nämä sorjasääriset siamilaisneidot :o)

   Kiitokset eläinhoitajille! Turun keskiaikaisilla markkinoilla oli oikein mukavaa. Enpä olisi päässyt sinne lähtemään ilman teidän suosiollista avustustanne.

   Äippä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *