Päivämme Tallinnassa!

Mikäs sen oivempi tapa toipua juhannuksesta kuin lähteä auton kanssa hakemaan häihin juomia Tallinnasta varhain maanantaiaamuna? No sitähän minäkin! Matkaan lähti (tilavan) auton omistaja eli mieheni veli yhdessä morsiuspariskunnan itsensä kanssa. Itsehän emme viineistä tiedä oikeastaan mitään, mutta onneksi mieheni kummisetä on ravintola-alan ammattilainen ja auttoi valinnassa. Hänelle oli myös varattu matka, mutta hän huomasi vasta lähtöaamuna että passi olikin vanhentunut… Hoitui se viininvalinta puhelimitsekin, koska tietenkin hänen etukäteen Superalkon sivuilta valitsemansa valkoviini oli loppu. Oluet, sidukat ja lonkerot ostimme laivan Tax Freestä, tulivat sitä kautta halvemmaksi koska Superalkossa niihin lisätään pantit. Tilasimme juomat menomatkalla ja ne toimitettiin juuri ennen lähtöä autokannelle automme luokse. Erittäin kätevää!

Sadan hengen häihimme hankimme tälläisen setin juomia:
     ~ 10 laatikkoa olutta
     ~ 4 laatikkoa siideriä (kolmea eri makua)
     ~ 4 laatikkoa lonkeroa (kahta eri makua)
     ~ 18 pulloa valkoviiniä ruokailuun
     ~ 18 pulloa punaviiniä ruokailuun
     ~ 2 kappaletta kolmen litran punaviinilaatikoita
     ~ 2 kappaletta kolmen litran valkoviinilaatikoita
     ~ 18 pulloa kuohuviiniä

Ja kun valkkasimme vielä ”muutenvaan-käyttöön” joitakin laatikollisia ja kuski toi omat tuliaisensa, oli Volvo aika koetuksella…

K-18!

 Hääostosten lomassa minulla oli aikaa pikaiseen pyrähdykseen Virukeskuksen Kaubamajassa, jonka kosmetiikkaosasto on kuin taivas! Täynnä kaikkea ihanaa mitä Suomesta ei saa! Todella monet merkit ovat myös huomattavasti edullisempia Tallinnassa kuin meillä. Tämä ei tosin päde selektiivisiin merkkeihin, valitettavasti, ne ovat mielestäni samoissa hinnoissa. Auton jätimme siksi aikaa Virukeskuksen/Sokos Hotellin parkkihalliin, se oli edullinen ja kätevä parkkipaikka.

Tältä näyttää päivän kosmetiikkasaalis! 

L’Anzan suoristusvoide on ollut himotuslistallani jo todella pitkään. Kaubamajassa se on samanhintainen kuin edullisimmissa nettikaupoissa (15€) joten annoin himoilleni periksi ja nappasin sen ostoskoriini.
Cattier-merkki on minulle ennestään aivan tuntematon. Merkki on luonnonkosmetiikkaa, eikä hinta päätä huimaa. Tämä puhdistusvaahto maksoi 8,24€ ja esimerkiksi sarjan päivävoiteet olivat alle 20€. Ajattelin käyttää tätä kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa ihon puhdistukseen. En usko tämän poistavan tuhtia meikkiä kovin hyvin, mutta katsotaan!

Dr.Organic oli toinen uusi löytö, joka oli kuulemma tullut Kaubamajaan myyntiin vain viikko sitten. Tuotteiden INCIt näyttivät tosi hyvältä, ja vaikka ne eivät ilmeisesti ihan täysiveristä luonnonkosmetiikkaa olekaan niin suurin osa ainesosista on luonnonmukaisia. Ostin kaksi käsivoidetta (9,90€/kpl) ja miehelleni teepuuöljyä sisältävän vartalovoiteen helpottamaan hänen reisiinsä ilmestynyttä finniongelmaa. Katsotaan tehoaako! Myös tuo vartalovoide maksoi 9,90€.

Laivan Tax Freestä sorruin ostamaan tämän ihanan Clarinsin tuotepakkauksen. Pakkauksessa on monta kehuttua tuotetta vähän normaalikokoa pienempinä, kuitenkin tarpeeksi reilussa koossa että niistä syntyy mielikuva toimivuudesta. Varsinkin tuon kulttituotteeksikin tituleeratun Beauty Flash Balmin testaaminen on kivaa! Kasvovoiteen säästän talveen, koska se on suunnattu kuivemmalle iholle. Mielestäni tuo Hydra Quench on aivan ihana nimi tuotesarjalle, tulee heti mielikuva tyytyväisyyttään maiskuttelevasta kosteutetusta ihosta!

Pakkaus maksoi 37,90€ mikä ei mielestäni ole paha. Pelkästään tuo kasvovoide maksaa normaalisti 57€/50ml, joten käytännössä kasvovoiteen hinnalla sain kaikki nuo muut tuotteet myös.

Samalla reissulla täydensin myös tyhjentyneet Bepanthen-varastoni. Käytän sitä tuoreiden tatuointien paranteluun ja huulirasvana, joten tarve oli suuri! Nämä ovat Tallinnasta ostettuna kaksi euroa halvempia per tuubi, joten säästinpä taas! Näin suuresta säästösmäärästä rahaa melkein tulvii takaisinpäin, eikös vaan? 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *