Värimaski pelastaa tukan kuin tukan!

Tänään juttelen tuotteesta, joka on ollut käytössäni jo viitisen vuotta. Kyseessä on KC Professional Color Mask. Löysin tuotteen aikanaan, kun kämppikseni sävytti tulenpunaista hiuksistoaan tällä naamiolla. Se värjäsi hiukset kuin hiusväri, joten pakkohan minun oli hankkia oma tuubi!

Kuva

Itselläni on käytössä sävy Mandarin, joka tekee tosi mukavan oranssikuparisen sävyn hiuksiini. Hiukset jäävät pehmeiksi ja sileiksi. Tämä on siitä harvinainen tehohoito, että pidempi vaikutusaika ei ole parempi. Pari kertaa olen saanut liian tummaksi ehtineen värin kun olen jäänyt hääräilemään muuta maskit päässäni. Tämä myös värjää ihoa ja kynsiä aika herkästi, mutta en ole vaivautunut käyttämään hanskoja. Kiireesti vaan saippualla hinkkaan värjäytymät pois käsistä.

Vanhan mallinen putkiloni

Tässä tuotekuvaus KC Professionalin sivuilta:
COLOR MASK – SÄVYTTÄVÄT TEHOHOIDOT VÄRJÄTYILLE HIUKSILLE
Color Mask -tehohoidon sisältämät B5 -provitamiini ja keratiinijohdannaiset rakennepaikkaavat hiuksia tehokkaasti. Color Mask sävyttää sekä elvyttää  auringon, meriveden sekä lämpö- ja värikäsittelyjen vaurioittamia hiuksia. Saat hetkessä takaisin vastavärjättyjen hiusten hehkun ja kiillon.
Color Mask on loistava tuote esipigmentointiin tai jälkipigmentointiin sekä kotikäytössä säilyttämään upean värin hiuksissa. Tehohoito ylläpitää ja syventää olemassa olevaa hiusväriä, mutta halutessasi voit myös sävyttää värjättyjen hiusten vivahdetta.  Lisäksi sekoittamalla Color Mask -sävyjä keskenään saat yksilöllisiä, juuri sinun hiuksillesi sopivia vivahteita, jotka istuvat täydellisesti hiusväriisi.

Color Mask -sävyjä on kolmetoista, joita kaikkia voi sekoittaa keskenään.
Sävyvalikoima:
Vanilla, Latte, Toffee, Cacao, Coffee, Plum, Pepper, Caramel, Silver, Honey, Mandarin, Curry ja Black.
Muista myös kätevät 40ml minituubit!

Nuo minituubit tulivat myyntiin pakkausuudistuksen yhteydessä ja minusta on ihan mahtavaa että tulivatkin! Voi kokeilla tuotetta ja just vaikka sekoitella eri sävyjä. Nuo pienet tuubit maksavat muistaakseni 5,90€ ja isompien hinta on esimerkiksi Sokoksen verkkokaupassa 16,50€/200ml.

Uusimpien sävyjen mukana tuli blondeille tarkoitettu Silver, joka taittaa hiusten keltaisuutta. Siitä minulla ei ole kokemusta (duh) mutta sen tyyppisiä tuotteita ei tietääkseni kovin montaa markkinoilla ole.

Tässä vielä ohjetekstit oman pulloni takaa.

Jokaiselle hiuksiaan värjäävälle suositeltava tuote, ainakin jos sävykartta ei ole sitä shokkiväriosastoa 🙂

Marilyn ja mieheni 1-vuotias kummityttö tekevät tuttavuutta. Niin söpöjä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *