Hääkukkien sneak peak :)

Saatiin buukattua hääkukat! Itsehän en kukista mitään tiedä, joten tarjousten kysely oli vähintäänkin hankalaa koska jopa minä ymmärrän että eri kukkalajit ovat eri hintaisia. Kävimme sitten lopulta ihan livenä niissä kukkakaupoissa kiertelemässä, ja osoittelin kukkia että tollasta ja tollasta ja vähän tollasta reunoille. Kukkakaupat oli muuten aika hyvä kiertää läpi sunnuntaina, ovat melko varmasti auki.

Yhdessä kukkakaupassa noheva myyjä pyöräytti meille mallikimpun muutamassa minuutissa, jonka tietenkin ostimme mukaamme. Kyseisessä kukkakaupassa oli sekä palvelu että hinta kohdillaan, joten luonnollisesti päädyimme ottamaan kukat sieltä. Yhdessä kukkakaupassa vanhempi myyjärouva kavahti tatuointejani, ja ohjasi meidät toisen myyjän pakeille hoitamaan kukkatiedustelut loppuun. Se oli kyllä vähintäänkin outoa, ensimmäinen kerta kun joku noin reagoi ulkonäkööni! Ja se oli samalla se syy, miksi emme kukkia kyseisestä paikasta ottaneet.

Päivien aikana lehtiin myös mystisesti ilmestyi pieniä hampaanjälkiä

Tuo kimppu kesti sunnuntaista keskiviikkoon täysin moitteettomana, torstaina valkoiset terälehdet alkoivat hennosti lurpahtaa. Kukkakauppias sanoikin, että nämä voi huoletta viedä pöytiin jo edellisenä iltana. Luulen kuitenkin, että noudamme kukat hääpäivänä vasta.

Kimpussa on siis krysanteemeja ja jotain varpulehtiä, en tiedä miksikä noita pitkiä vihreitä kutsutaan. Kukkamaljakoiden virkaa tulee toimittamaan pitsinauhalla koristellut hillopurkit. Niitä tarvitsee vielä haalia sukulaisilta ja läheisiltä lainaan, mutta eiköhän se onnistu. En halunnut ostaa isoa läjää jotain Ikea-vaaseja turhaksi pyörimään yhden päivän takia…

Morsiuskimppuun tullaan ottamaan vahvasti vaikutteita näistä pöytäkukista, mutta ehkä siihen pitäisi jotain ”hienompia” kukkia lisätä vielä. Ehdotuksia?

Nassulit 3kk ikäisenä

3 thoughts on “Hääkukkien sneak peak :)

  1. Ihana juttu, koska rakastan kukkia! 🙂

    Kiva kun löytyi hyvä kukkakauppa, mitä jos kysyisit sieltä ehdotuksen mitä suosittelisivat morsiuskimppuun lisäksi. Pöytäkukiksi kimppu on mielestäni noin oikein nätti ja lunnollinen, mutta ehkä morisuskimpussa voisi olla vielä jotakin vähän extraa. 🙂

  2. Kävimme lauantaina kukkakaupassa sopimassa morsiuskimpusta. Päädyin nyt siihen että noiden krysanteemien lisäksi siihen tulee valkoisia orkideoita ja joitain muita pieniä valkoisia kukkia minkä nimeä en tiedä 😀 Muoto on kevyesti valuva ja sidontaan käytetään valkoista ja punaista nauhaa, puvussani kun on niitä molempia sävyjä. Eiköhän siitä hyvä tule! Kuvia tulee sitten elokuussa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *