Vihdoin postiluukku kolahtaa!

Huh, saimme kutsut vihdoin postiin, tasan kaksi kuukautta ennen suurta päivää. Kutsut tilasimme Vistaprintiltä jo monta kuukautta sitten, mutta juhlainfon täsmentyvät tiedot antoivat odottaa itseään…

Mulla on ollut pitkä tukka joskus 🙂

Sisälle sujahti myös juhlainfo, jossa kartat juhlapaikasta ja ajo-ohjeista. Juhlapaikallamme on yöpymismahdollisuus, joten siitä infoaminen veikin lähinnä suurimman tilan. Lahjatoivelistamme tein lahjalista.net-sivustolle, toivottavasti pelittää hyvin. Helppokäyttöinen se ainakin oli tehdä.

Postimerkiksi valitsin toukokuussa julkaistun Kesäkimppu-merkin. Postimerkkien hinnat nousivat tällä viikolla taas viidellä sentillä, onneksi postin täti kertoi tästä etukäteen niin älysin käydä hakemassa merkit edellisviikolla.

Parvekelöysäilijä

Jes, yks homma enemmän hoidettuna!

2 thoughts on “Vihdoin postiluukku kolahtaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *