Flow Kosmetiikka Mustikka kosteusvoide kasvoille

Tänään haluan esitellä yhden suosikkituotteistani. Flow Kosmetiikan Mustikka-kasvovoide on kesän suosikkini!

Minulla on ollut pieni ongelma luonnonkosmetiikkamerkkien päivävoiteiden kanssa. Niiden päälle levitetty meikki nuhjaantuu päivän aikana todella nopeasti, eli käytännössä ekovoide huonontaa meikkini pysyvyyttä. Olen käyttänyt kaksi eri päivävoidetta Madaralta ja kokeillut useita näytteitä Laveran eri voiteista, ja kaikkien näiden kanssa on ollut sama probleema. Tästä olen siis päätellyt syy-yhteyttä.

Ostin Mustikka-voiteen Flow Kosmetiikan omasta pienestä putiikista Hyvinkään Willa-kauppakeskuksesta. Tuubin ulkonäkö oli uudistumassa, ja vanhat tuubit myytiin edullisesti pois. Odotukset eivät olleet korkealla, mutta halusin silti kokeilla. Kotimainen luomutuote on kuitenkin aina jees juttu! Flow Kosmetiikan myyjä sanoi, että voidetta tarvitaan kerralla sitten vain hyvin vähän, herneen kokoinen nokare riittää.

Ja kuinka ihastuinkaan tähän tuotteeseen! Pieni määrä todella riittää, se levittyy helposti ja imeytyy hujauksessa jättäen ihon mattapintaiseksi ja tasaväriseksi. Ja mikä parasta, tämän kanssa meikkini pysyy hyvänä koko päivän! Kesällä, kun ihoni on vähemmän kuivuutta oireileva, tämä on juuri sopiva. Vaikka voide on kevyttä, minulla ei ole tullut sitä käyttäessä mitään kuivia kohtia kasvoihin joten tehot ovat juuri sopivat.

Itse olen nyt kesähelteiden aikaan säilyttänyt voidetta jääkaapissa. On ihanan virkistävää levitää viileää voidetta aamulla kasvoille! Tokihan tuotteen tehoaineet myös pysyvät parempana viileässä säilytettynä.

Tässä tuotteen kuvaus valmistajan sivuilta:
Arktisen mustikan ja mustaherukansiemenöljyjä sisältävä kevyt voide kaikentyyppisille ihoille.

Antioksidanttinen mustikka auttaa ihosoluja uudistumaan sekä vahvistaa ja suojaa ihoa ympäristön tuomia haittavaikutuksia vastaan. Mustaherukan sisältämät hyödylliset, juuri oikeassa suhteessa olevat  rasvahapot tervehdyttävät ja saavat ihon voimaan hyvin.

Ihoa puhdistavat ja kirkastavat eteeriset öljyt laventeli, pelargonia ja neroli tasapainottavat talineritystä sekä auttavat ihoa säilyttämään nuorekkuutensa.

 INCI: Aqua, Helianthus Annuus Oil*, Cetearyl Glucoside/ Cetearyl Alcohol, Lavandula Angustifolia Extract* Argania Spinosa Seed Oil*, Vaccinium Myrtillus Seed Oil*, Glycerol, Butyrospermum Parkii Butter*, Rosmarinus Officinalis Extract*,  Citrus Aurantium Extract*

Tocopherol Acetate (from Clysine Soja, Helianthus Annuus), Lavandula Angustifolia Oil*, Pelargonium Graveolens Oil*, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Citrus Aurantium Nerol Oil, Lactic Acid. Limonene** Citronellol **, Geraniol**, Linalool**, Citral**
 

* Sertifioitu luomu raaka-aine
**Esiintyy luonnostaan eteerisessä öljyssä.
Kaikki raaka-aineet täyttävät sertifioidulta luomukosmetiikalta vaadittavat kriteerit.

Kuva: Flow kosmetiikka

Tässä vielä kuva uudistuneesta tuubista. Itse en huomaa muuta eroa, kuin korkki on nykyisin leveämpi ja logo on hiukan alempana. Voide on pakattu metallituubiin josta annostelu on helppoa. Pakkauskoko on 30 ml, ihan sopiva kesäkaudelle!

Flow Kosmetiikan Mustikka kosteusvoide kasvoille maksaa 26,10€. Myyntipaikat löydät täältä.

Jäystetty pahvilaatikko on ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *