Lumene Wild Rose Volume-huulikiillot, I love!

Yksi suurista suosikeistani huulikiiltorintamalta löytyy ihan lähimarketista. Lumene Wild Rose Volume-huulikiillot ovat hinta-laatusuhteeltaan aivan ässiä! Tänään täydensin varastojani kahdella moisella yksilöllä.

Omistan todella kattavan läjän huulikiiltoja, joten on harvinaista että käytän samaa kiiltoa loppuun yhtä kertaa enempää (joskus se yksikin kerta on työn ja tuskan takana). Lumene Wild Rose-kiillon sävyn 25 olen kuitenkin käyttänyt jo kahdesti loppuun aiemmin. Se on ihana nudepinkki sävy, hyvin helppo käyttää.

25

 Tämä 23-sävy taas on ihana vähän persikkaisempi sävy. Melkein ihastuin siihen enemmän kuin tuohon vanhaan tuttuun 25:n!

23

Wild Rose-kiillot uudistuivat Volume-versioiksi ehkä vuosi sitten, ja huokaisin helpotuksesta nähdessäni tutun sävyn olevan vielä valikoimissa. Mitään huulia pullistavaa efektiä tämä ei mielestäni saa aikaan, inhoan sellaisia huulia pullistavia ja kihelmöiviä kiiltoja. Volume-osa nimestä viittaa luultavasti kiillon sisältämään hyaluronihappoon, joka kosteuttaa tehokkaasti ja näin siloittaa pieniä ryppyjä. Huulissa pullistus näkyy yleensä pienten huuliryppyjen siloittumisena. Lumenen huulikiilto on minusta juuri sopivan tahmaista, että se pysyy huulilla useita tunteja. Tuntuma huulilla on kuitenkin hyvä ja kosteuttava.

Uudistuksen myötä applikaattori on muuttunut mielestäni parempaan suuntaan. Eipä sillä että siinä vanhassakaan olisi ollut mitään vikaa, mutta tässä uudessa applikaattorissa on lapiomainen kouru joka nappaa kiiltoa mukaansa juuri sopivasti. Huulilla se tuntui alkuunsa vähän hassulta, mutta ihan toimiva kapine kun tottuu.

Tykkään eniten hileettömistä creme-koostumuksista, vaikka omistankin useita shimmerkiiltoja. Todella moniin huulikiiltoihin työnnetään jonkinlaista helmiäistä tai glitteriä sekaan, cremesävyt ovat selkeästi vähemmistössä. Lumenen Wild Rose-kiilloissa löytyy molempia koostumuksia, nämä ostamani sävyt olivat hileettömiä. Kirkkaanpunainen sävy minua jäi vielä vähän kaivelemaan, ja ehkä joku kiva pinkkikin ois jees.. Eikä tämä Virven postaus ainakaan helpottanut sävyhimoiluani.

Tässä Lumenen sivuilta vielä mainoslupaus tuotteesta:
Aidosti säkenöivä hymy! Huulia hellivä yhdistelmä huippukiiltävää väriä ja hoitavuutta. Suomalainen ruusunmarjan siemenöljy kosteuttaa huulia ja auttaa pitämään huulet hoidetun pehmeinä ja miellyttävinä. Lumene Wild Rose Volume Huulikiillon hyaluronihappo antaa huulille lisäkiiltoa ja -kosteutta sekä tasaisuutta. Huulikiilto tuntuu pehmeän joustavalta ja kestää pitkään. Uuden innovatiivisen DoubleBoost-aplikaattorin keskellä on kolo, josta kiiltoa levittyy huulille täyteläisen kiiltävä kerros jo yhdellä levityskerralla. Tuote ei sisällä parabeeneja.

Lumenen tuotteista on usein todella hyviä tarjouksia, se on yksi syy miksi käytän niitä niin paljon. Nämä kaksi sävyä kävin hamstraamassa Anttilasta, jossa kiillot maksavat 5,90€/kpl 16.6 asti. Normaalisti kiiltojen hinta on 9,90€ mikä ei sekään ole paha laadukkaasta tuotteesta.

Tarjoukset Anttilassa 16.6 asti.

Kolmen Lumene-tuotteen ostaja sai Anttilan tarjouksesta vieläpä kasvonaamion kaupan päälle, joten pakkohan minun oli huolehtia yhteisistä käsienrasvaustarpeista ja ostin tämän pumppupullossa olevan Berry Refresh Ravitsevan Käsivoiteen olkkariin. Telkkarin ääressä pitää aina olla käsi- ja huulirasva!

 

Vauva-Pamela alle kahden kuukauden ikäisenä päikkäreillä

2 thoughts on “Lumene Wild Rose Volume-huulikiillot, I love!

  1. Ai että nämä kiillot ovat nannaa! 😀 Yleensä tykkään, että Lumenen tuotteet ovat jotenkin plääh, eivät ole siis huonoja mutteivat myöskään superhyviä, jolloin väliinputoajina eivät niin jaksa kiinnostaa. Lumpun kiilto taitaakin olla yksi niistä harvoista minkä olen käyttänyt loppuun asti ja vieläpä nopeasti! Hmm…ehkäpä pitää taas kauppareissulla poimia yksi (tai kaksi jos mies ei huomaa) mukaan. 😉

    Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *