Häähöpinöitä :)

Hain lauantaina ihanan jutun häihini..

Sisällöstä kuvaa ehkä sitten myöhemmin! Voin suositella Belle Modeastea jokaiselle, palvelu ja valmistunut korsetti ovat vertaansa vailla!

Korsetinhakureissulla kävelimme Good Fellows-sarjakuvaliikkeen ohi josta löytyikin sitten hääkakunkoristeet samalla kertaa. Pönöttävät hääpari-koristeet maksavat kolmisenkymppiä, joka on mielestäni aivan liikaa. Halusin myöskin jotain vähän persoonallisempaa.

Marsupilamit!

Tämä on mielestäni tosi söpö, eikä hintaa tullut kuin 13€! Häntien sisällä on rautalankaa, joten ne voi väännellä haluamaansa muotoon.

Olin tutkaillut netistä monesta paikasta hääkakunkoristeita, ja minua ihmetytti suuresti yksi juttu. Olen varmaankin huumorintajuton.. Mutta monissa koristeissa oli voimakas vastakkainasettelu parien välillä, jompikumpi kahlitsee toisen tai repii häntä hunnusta/takinhelmasta takaisin. Törmäsin jopa koristeeseen, jossa morsian lyö sulhasta nyrkkeilyhanskat kädessä kasvoihin.

Näissä on se perusajatus että avioliitto on rajoittava tekijä ja ajatus siitä, että aviopari olisi tasa-arvoiset ja yhdenvertaiset on aika kaukana. Nämä teemakoristeet ovat toki kivoja, jos siinä on sellainen yhdessä tekemisen meininki. Alla oleva koristekin voisi olla kivempi, jos morsian olisi mukana potkimassa sitä palloa tai vaikka maalivahtina sulhaselle. Mutta ei, sulhasella on kiire pois ja morsian rajoittaa vieressä.

Enkö mä vaan tajua? 🙂

Pamela auttaa istumapaikkojen suunnittelussa

2 thoughts on “Häähöpinöitä :)

  1. Mua kans jotenkin inhottaa nuo tuollaiset mukahauskat hääkakunkoristeet, jotka näköjään menevät väkivallan kuvaamiseen asti! Tajuan, että on erilaisia pareja ja joidenkin kohdalla toi voikin toimia hauskana vitsinä, mutta jotenkin en pysty itse pitämään tuollaista koristetta huvittavina, kun miettii miten yleistä lähisuhdeväkivalta on.
    Ja muutenkin noi retuutuskoristeet yms. on musta jotenkin tosi väsynyttä huumoria. Onhan instituutioista tervettä vitsailla, mutta kun avioliitto ei mun mielestä enää nykyään ole niin kankea ja kahlitseva asia kuin ennen (tai siis sen ei tarvitse olla), koska ihmiset on vapaita tekemään suhteistaan itsensä näköisiä ja just sellaisia joissa on itse hyvä olla.

    Onneks teidän koriste on fiksumpaa osastoa, tämmöinen omannäköinen ja positiivinen on aina arvostettavaa! Lisäksi en malta odottaa että Belle Modeste -kassin sisällöstä saadaan kuvallista todistusaineistoa. 8)

  2. Niiiiin samaa mieltä! Tuntuu, että nykyään ei mitään muuta kakun päälle myydäkään kun noita dorkia. Siitä syystä meidän kakussa oli vain kukkia koristeena. Kenenkään, joka haluaa kakkunsa päälle avioliittohuumorikoristeen, ei kyllä tarttis varmaan mennä naimisiin ollenkaan :-b

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *