Toukokuun loppuneet

Tykkään itse hirmuisesti lukea näitä in-out-listauksia joten aion itsekin alkaa kirjoittelemaan moisia. Heti muuten kun päätin että kirjoitan toukokuun aikana loppuneista tuotteista sitten postauksen, aloin katselemaan pullonjämiä sillä silmällä, että ”saanko tuon ja tuon kahdessa viikossa käytettyä”. Kaikenkaikkiaan toukokuussa loppui tosi mukavasti tuotteita! Putelien loppuminen on minulle aina ilon hetki, koska sitten pääsen korkkaamaan jotain uutta ja ihanaa tilalle 🙂

Arvioidaanpas loppuneita tuotteita vähän tarkemmin.

 Dermosilin Täyteläinen Vartalovoide E oli todella ihana voide, mutta tuubi kului loppuun parissa viikossa. Tämä onkin ilmeisesti jäänyt pois valikoimista E-vitamiinisarjan uudistuessa, Dermoshopin outlet-puolelta tätä vielä saa tilattua.

Biotherm Baume Corps Oil Therapy Nutri-Replenishing Body Treatment (huh, pitkä nimi) on yksi luksussuosikeistani. Ihoni on kuiva ja holvaan siihen todella paljon vartalovoidetta. Siispä tämän hintaluokan vartalovoiteet jatkuvassa käytössä verottaisivat lompakkoani vähän turhan paljon. Tämän 400 ml ison pumppupullon ostin alesta vajaalla parillakympillä, enkä ole sitä ihan niin edullisesti sen jälkeen bongannutkaan. Voide on riittoisaa, öljyisen helposti levittyvää ja tuoksuu aprikoosilta. Saunan jälkeen kuoritulle iholle aivan ihanaa!

10ml näytepussukka Nivea In-Shower Body Milkistä ei riittänyt kuin käsivarsiin ja toiseen pohkeeseen. En huomannut suurempaa eroa normaaliin. Tätä pitäisi varmaankin läträtä tuhti kerros iholle että jotain hyötyä tulisi. Olisin kyllä halunnut saada tästä jonkun wow-elämyksen, kuivaihoinen kun olen!

REN Damask Rose Ramnose Biosaccharide Body Cream oli paksun tuhtia ruusutuoksuista vartalovoidetta. Pikkupullo oli jäykkää muovia, joten voiteen ulossaanti oli suhteellisen haasteellista. Talveksi tämä olisi ihana, mutta hinta on vaan turhan korkea minulle.

 Korres Quercetin & Oak Face Serum oli 16ml näytekoko jonka ostin settinä yhdessä Quercetin & Oak-sarjan muiden näytekokojen kanssa. Tämä sopi hyvin meikin alle, teki ihosta mattaisen. Voin kuitenkin elää ihan hyvin ilmankin, ei wow-elämystä.

 Nuxe Contour des Yeux Prodigieuxista olenkin kirjoittanut ihan oman postauksensa aiemmin. Muuttuneen koostumuksen takia en hanki uudelleen enää.

 Lavera Basis Sensitiv Lip Balm on pyörinyt minulla jo pitkään. Se ei tehnyt suurta vaikutusta, oli jotenkin kova koostumukseltaan eikä muutenkaan ihmeellinen. Liekö vanhentumista vai tarpeeksi pitkä aika tietokoneen tuulettimen lämmössä hengailua, koska loppuvaiheessa tämä oli ihan mukavan pehmoinen käyttää. En kuitenkaan uskalla ostaa uudelleen, jos se onkin sellainen inhottava kova versio taas.

Dermosilin Skin Comfort Eheyttävä käsivoide ei noussut suosikikseni. Liru koostumus, ei kovin miellyttävä tuoksu ja se tärkein, hoitotehot eivät oikein riittäneet. Muistaakseni tilasin tämän sieltä Dermon Outlet-puolelta, eli tämä on lopetettu tuote.

Burt’s Bees Hand Salven minikoko tuli Livboxin mukana. Odotin jotain supertehokasta käsienpelastusta, mutta pettymyksekseni tämä ei tehnyt peruskosteutusta enempää. Salvakoostumus oli vieläpä hitaasti imeytyvä ja oudolle haiseva. Haluaisin kyllä kokeilla Burt’s Beesin banaani-käsivoidetta, mutta katsotaan raaskinko ostaa.

 Madara Protecting Hand Cream on loistava, vähän tuhdimpi käsien kosteuttaja. Tuoksusta en tykkää, mutta olen oppinut sietämään. Muistuttaa karvasmantelia. Ostin pari tuubillista tätä I Love Me-messuilta, ja tarkoituksenani oli antaa toinen lahjaksi. Tykkäsin voiteesta kuitenkin niin paljon, että käytin molemmat itse! Hah 🙂

Lumene Beauty Base Huulipunan pohjustusvoide on toinen tälläinen meikkipakkini seniorijäsen. Se on jäänyt minulle pyörimään yksinkertaisesti siksi, etten ole löytänyt korvaajaa vasta kun nyt. Lumene poisti tuotteen valikoimistaan jo vuonna nakki. Olen ollut tähän huulipunan pohjustajaan oikein tyytyväinen, mutta nyt se on kyllä heitettävä pois. Muistan että olen ostanut tämän silloin kun olen vielä asunut kotona eli on siitä vähintään kuusi vuotta… Jaiks.  

ACO Miniderm emulsiovoide 100g on ihotautilääkärin minulle määräämä tuubi. Kaapissa on isompikin tonkka samaa kamaa. Pieni koko kulki sitten mukana käsilaukussa ja rasvailin sillä käsiäni. Ihan jees apteekkirasva, kasvoille ehkä turhan rasvaista.
 
Lumene Quick & Chic kynsilakanpoistoaine oli huono alelöytö. Ostin tämän siis silloin kun nämä Quick & Chicit väistyivät Gloss & Care-versioiden tieltä (onhan siitäkin aikaa, kertoo jotain kynsienlakkaustahdistani). Hammasta purren ja sisulla olen tämän surkeuden käyttänyt ja nyt pääsen palaamaan rakkaan Dependin vihreäpulloisen kynsilakanpoistoaineen pariin!

 Dove Pro Age The Facial Cleanser on jostain alepöydältä haalittu löytö. Käsittääkseni tuote on lopetettu. Käytin tätä kakkosvaiheen putsarina eli meikin poistavan putsarin jälkeen ja meikittöminä päivinä pelkältään. Koostumus oli paksun riittoisaa ja tykkäsin, mutta turhahan tän perään on enää haikailla. Miestä nauratti tämän nimi, mietti että vanhentaako toi nyt sua kun se on ”vanhuuden puolesta” 🙂

 L’Oreal De-maq’ expert Velvet Creme Washia olen käyttänyt useammankin tuubin. Tämä De-maq-sarja lopetettiin jo vuosia sitten, mutta hamstrasin näitä silloin niitä niin monta varastoon että riittivät pitkälle 😀 Eli ei tästä sen enempää, jään kaipaamaan.

 Oriflame Aloe Vera Soothing Tonerista juttelinkin jo omassa postauksessaan. Ei jää ikävä!

 REN Rose Complex Moisturizeria käytin talvella päivävoiteena, nyt loppupullollisen alkukesästä yövoiteena. Tämä tuote on jo lopetettu, mutta täytyy kehua näitä RENin ilmatiiviitä pumppupulloja! Pumppu annostelee siististi ja läpinäkyvästä putelista näkee paljonko tuotetta on jäljellä. Sisältö oli miellyttävää ja tuoksui ruusulta, mutta onneksi en rakastunut tähän liikaa 🙂

 Lumene Sensitive Touch SOS Rauhoittava tehovoide oli mukava tuttavuus jota käytin yövoiteena. Voide imeytyi hyvin ja jätti ihon suhteellisen himmeäpintaiseksi. Silloin kun käsissäni on ihottumaa kenkkuilee kasvojenkin iho superherkkänä. Tämä voide lupaa ”auttaa palauttamaan ihon hyvinvoinnin viidessä minuutissa”. Rajua punoitusta se ei minulta ainakaan poistanut, mutta tykkäsin tästä silti. Tätä hamstrasin juuri lisää.

Korres Quercetin & Oak Night Cream 16 ml oli suht kuivan oloista ja jätti mattapinnan. Tuoksu näissä on mukava, mutta esimerkiksi talvella tämän kosteutustehot eivät ilman seerumia olisi riittäneet. Turhan korkea hinta ihan ok-tuotteelle.

Redken Hair Cleansing Cream on tiivistä paksua syväpuhdistavaa shampoota, ja se pyörikin kaapeissani melkein viisi (!) vuotta. Ei onneksi mennyt vanhaksi. Koostumuksensa ansiosta shampoo on todella riittoisaa. Ei aina poistanut kaikkia lakkakökköjä niin kuin olisin toivonut, joten nyt kokeilen Cutrinin syväputsaria seuraavaksi. Josko saisin sen hiukan nopeammin käytettyä kuin tämän 🙂 On kyllä sellainen voittajafiilis saada tälläinen ”ikuisuusprojekti” päätökseen ja kokeilla uutta tuotetta!

Tigi Love Peace & The Planet Let It Be Cherry Almond Leave-In Conditioner kesti käytössä varmaan reilun vuoden. Tykkäsin tästä jätettävästä kovasti. Se ei lähmännyt eikä korputtanut hiuksia vaan pehmensi ja selvitti hyvin. Tuoksusta en kylläkään pitänyt, tämäkin kun haisee karvasmantelille. Tämä oli muuten jemmojeni viimeinen voidemainen jätettävä, jihuu! Nyt on suihkeitä ja öljyjä jäljellä siihen tarkoitukseen.

Weleda Iris Hydrating Masque oli aivan ihana tapaus. Ihoni tykkäsi tästä luonnonkosmetiikkanaamiosta kovasti. Se tuoksui aika tujakalta, jopa niin paljon että silmissä tuntui poskilta haihtuvat höyryt, mutta se myös teki ihosta tasavärisen, kosteutetun ja tyytyväisen. Ja se on aika paljon, harvat naamiot saa enempää kuin ”ihan ok”-reaktion aikaan. Tämä on toinen käyttämäni tuubi ja kiinnostaisi kokeilla Iris-sarjan muitakin kasvotuotteita. Ainakin yövoide on seuraavaksi ostoslistalla kun sellaista tarvitsen. Poistin naamion Sensain kasvoliinalla, vedellä huuhtominen huuhtoo pois juuri saatua kosteutta iholta.

Korres Wild Rose Maskin 4ml näytepussukka oli mukavan runsas, riitti reilu kerros kasvoille. Koostumus oli suht lirua ja tuoksui pääasiassa aurinkovoiteelle jossa on häivähdys ruusua. Mietin että tuoksuuko se enemmän kookokselle vai aurinkovoiteelle, en osannut päättää 🙂 Naamio kihelmöi iholla ja ei ainakaan kauheasti rauhoittanut ihoani. En näe tarvetta hankkia täysikokoista versiota.

Lancôme Visionnaire-seerumin kaksi näytepussukkaa eivät vakuuttaneet. Alkoholilta tuoksuva seerumi ei tehnyt iholleni mitään mitä olisin huomannut. Kuulemma monella tämä toimii hyvinkin, mutta mulla vain harvat seerumit on tuoneet tuloksia.

Sellaista tällä kertaa! Kesäkuu tuskin on yhtä tuottoisa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *