Laventeliminttua alkukesään

Paul Mitchell Tea Tree-sarjan Lavender Mint Moisturizing Shampoo on oikein mukava kosteuttava shampoo. Se on hyvin riittoisaa ja helpon runsaasti vaahtoavaa. Tuoksussa itse haistan lähinnä sen teepuuöljyn, ehkä tuon laventelin ja mintun löytäisi jos nuuhkisi tätä rinnakkain sen perus-Tea Tree-version kanssa?

Shampoo lupaa rauhoittaa tuoksullaan ja kosteuttaa pörröisiä ja kosteutta kaipaavia hiuksia. Hiuksista tulee sileät ja suhteellisen ilmavat. Tällä hetkellä kasvatan hiuksiani hääpäivän kampausta varten joten ylikasvanut malli ei näytä koskaan kovinkaan tuuhealta…

Paul Mitchell on kampaamomerkki, joka on tunnettu eläinystävällisyydestään. Vuonna 1980 perustettu Paul Michell ei ole koskaan tehnyt ja/tai teettänyt eläinkokeita. Merkki myös lahjoittaa rahaa muun muassa luonnonsuojeluun, syöpäjärjestöille ja ihmisoikeusjärjestöille. Hyvä juttu!

Tea Tree Lavender Mint Moisturizing Shampoon hinta kampaamossa on noin 24€. Nettikaupoista kuten Lookfantastic.com löytää halvemmalla.

Marilyn jänöpupu 3kk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *