Jotain uutta ja jotain vanhaa

Tänään harrastin vähän shoppailua. Työpaikkani lähellä on kirpputori, jossa piipahdin ennen työvuoron alkua. Käyn nykyään ihan liian harvoin kirpputoreilla, nykyisellä asuinpaikkakunnallani kirpparit ovat epäkätevän kaukana normaaleista kulkureiteistäni.

Marilyn yritti jyrsiä käsilaukkua, tässä ilme heti kieltokiljaisun jälkeen!

Tässä siis päivän saalis. Kirpputorilta hankin tuon upean kiiltopintaisen laukun ja tinanvalamiskauhan. Lähes kaikki laukkuni ovat kirpputorilta hankittuja, laukkumakuni kun kallistuu menneille vuosikymmenille. Laukussa oli viiden euron hintalappu, mutta kassapoika veloitti vain euron. Eipä haitannut! Tinakauhaa meillä ei ole, joten uutta vuotta odotellessa sitten 🙂 Kauha kustansi 0,50€.

Päivän kosmetiikkasaalis taas on Kicksistä. Siellä piipahdin lounastauolla. Työskentelen siis paheiden äärellä, rahanmenoa ei voi välttää!

Elizabeth Ardenin Advanced Lip Fix on ollut ostoslistallani jo hetken aikaa, ja lähinnä odottelin Kicksin kantispostin 20% alekuponkia saapuvaksi. Eilen sen sain, ja kipitin heti ostoksille. Tästä huulipunanpohjustajasta kirjoittelen enemmän sitten kun ehdin sitä testailemaan. Advanced Lip Fixin hinta on 31€.

Kaupan päälle sain Elie Saabin tuoksunäytteen. Mies kommentoi mummomaiseksi ja itse olen samaa mieltä. Tykkään raikkaista vihreistä, sitruksisista ja vesimäisistä hajuvesistä joten en ollut ehkä ihan kohderyhmää.

Kicksin oman Skin Treat-sarjan kuivan ihon öljysarjan vartalovoide vaikuttaa kiinnostavalta, ja odotukset ovat suhteellisen korkealla sen suhteen. Kicksin oman Body Care-sarjan tuotteet ovat nyt 25% alennuksessa, ja luulin tarjouksen koskevan myös näitä.

Kuva kicks.se

No kuitista sen sitten huomasin ettei näin ollut, mutta tulipahan ostettua. Vartalovoide maksoi 9,90€.

Kirpparihommista puheen ollen, suosittelen tsekkaamaan Paskat kirppislöydöt-blogin, se on aivan hulvaton!

3 thoughts on “Jotain uutta ja jotain vanhaa

    1. Mä rynnin sitä myös innolla tuoksuttelemaan, ajattelin että siinä ois sellaista Clean-hajuvesien fiilistä mutta mulla tuli vaan pesupulveri mieleen. Möh. Noi on kyllä söpöjä puteleita! Se Lemon-juttu ois varmaan potentiaalisin, ehkä käyn sen vielä tosta alesta noukkimassa.

  1. Heij, mä kävin tänään kahdella kirppiksellä myös, mutten löytöjen suhteen ollut yhtään niin onnekas kuin sinä (=tulos pyöreä nolla). Kiva toi laukku, eikä ollenkaan paha hinta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *