Piiloalkoholiputeli

Käyttelin juuri loppuun Oriflamen Aloe Vera Soothing Tonerin. Kasvovesi hengaili mieheni peilikaapin hyllyllä niin kauan, että lopulta päätin käyttää sen pois. Päiväykset olivat menneet jo aikapäivää sitten, mutta tuote ei vaikuttanut vanhentuneelta koostumuksen tai tuoksun perusteella, joten hyvin voi käyttää.

Oriflamen kasvotuotteet eivät pääasiassa ole sopineet iholleni. Joku niissä ärsyttää hipiääni, joskus taas meikin levittyvyydessä kasvovoiteen jälkeen on ollut ongelmia. Merkin vartalonhoito-, ja erityisesti jalkojenhoitotuotteet ovat hyviä!

Tämä kasvovesi ei tehnyt poikkeusta. Se oli voimakkaasti tuoksuvaa eikä tuntunut erityisesti rauhoittavan ihoani. Kasvoveden luvattiin sopivan herkälle iholle ja että se on alkoholiton.

Mutta mitä INCI-listaa kurkkaamalla löytyikään! Heti hajusteen jälkeen denaturoitu alkoholi, joka on kuivattava ja herkkäihoiselle myös ärsyttävä ainesosa.

Ei näin, Oriflame, ei näin. Oriflamen sivuja kurkkaamalla tuotetta ei enää löytynyt, joten liekö lopetettu. Merkin nettikaupassa tuotteiden sisällöt on onneksi nähtävillä, kuvastossa niitä ei ole. Kun tuotteet pitää tilata pääasiassa purkin nimen ja ulkonäön perusteella, ei ehkä toivoisi tämän tyyppisiä ylläreitä eteen.

Siskoa on hyvä jäystää

2 thoughts on “Piiloalkoholiputeli

  1. Mistähän firmat edes keksivät kusettaa kuluttajaa sellaisissa asioissa, joiden oikean laidan tämä saa helposti selville jo pelkästään purkin kyljestä lukemalla.. Hohhoijaa, ei hyvä ollenkaan.

    1. Joo tää oli ehkä vieläpä suhteellisen extreme lajissaan 😀 Näitä kaikenmaailman orkideauutteilla ratsastavia tuotteita jossa se on INCIn tyyliin viimeinen ainesosa, niitähän riittää kyllä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *