Päivän paketit

Täydentelin pikkuneitien ruokavarastoja. Tälläistä tällä kertaa. Applawsin ruoat ovat maistuneet aiemminkin, nuo Petitet tulevat testiin ekaa kertaa. Lisäksi tilasin pari pussukkaa Applaws Kitten-kuivaruokaa, siinä on suhteellisen hyvä sisältö ja kisuille maistuu.

Näiden tilauksien paras puoli neitien mielestä on luonnollisesti pahvilaatikko, jossa on kiva painia ja sitä on varsinkin ihanaa jyrsiä ja silputa pitkin huushollia. Vieressä Zooplussasta tilattu kissojentunneli, on ollut ihan mieleinen. Se vaan suhisee samalla lailla kuin muovipussit, joissa nää myös viihtyy jos sellainen on jonnekin jäänyt lojumaan. Meni hetki oppia tottua siihen että se ääni ei merkitsekään muovipussissa peuhaamista.

Minulle itselleni saapunut StockingsHQ:n tilaus piti sisällään hääsukat sun muita sekalaisia sukkia. Niitä tärkeän päivän sukkia piti luonnollisesti ottaa kaksin kappalein, jos toiset vaikka rikkoutuvatkin.

Taustalla niitä pahvilaatikon riekaleita, ärh

Aion pukea häihini avokärkiset kengät, eikä niihin sopivia kärkivahvikkeettomia sukkia meinannut millään löytyä sopivassa sävyssä. Eivät nämä Chranoksen sukat täydellisetkään ole, mutta varmasti ihan toimivat tehtävässään. Oikeasti olisin halunnut sukat sauman kera, mutta kaikissa saumasukissa mitä netin syövereistä löysin, oli se pirun kärkivahvike. Alla sukkaidolikuva Agent Provocateurin mallistosta.

kuva

Stockings HQ:sta tilauksesta meni kaksi päivää että paketti lähti Englannista matkaan, ja matkanteossa meni vajaa kaksi viikkoa. Ei kaikkein nopein nettikauppa siis, mutta ihan toimiva.

One thought on “Päivän paketit

  1. Haa, meillä on just sama rapinatunneli kuin teillä 😉 Oikein kiva paikka vaania. Petite on myös oikein maistuvaksi havaittua evästä (vaikka mikäpä noille ahmateille ei maistuisi..)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *