Varaosalaatikon aarre!

Tein löytöjä perjantaina töissä! Siivoilin tuuraustyöpaikan varaosakehyslaatikkoa ja katsokaa millainen aarre sieltä löytyi!

Bausch&Lombin maahantuomat Rayban Wayfarerit! Nykyäänhän Reiskat on Luxottican siiven alla. Enkä itse asiassa tätäkään nippelitietoa tiennyt ennenkuin konkari-kollegani minua sivisti. Kuulemma taso laski heti kun Rayban siirtyi Luxolle, liekö totta vai muutosvastarintaa vain 🙂

Ajattelin aloittaa uuden trendin näillä erivärisillä aisoilla 😉 Onhan eriväriset tennaritkin muotia, tai ainakin Robinin mielestä!

Mutta on toi helmiäisaaltokuvio aika pähee!

Huulilla yksi lempparikiilloistani Clinique Long Last Glosswear 14 Cabana Crush

Nyt vaan polarisoivat linssit vahvuuksilla tilaukseen ni kelpaa ottaa nämä ihan käyttöönkin. Niin, olivat hintalapun tuntomerkkien mukaan majailleet siellä varaosalaarissa 90-luvun alkupuoliskosta lähtien…Onhan ne ehkä vähän semi-hipsterit mutta eikös se pahin Wayfarer-villitys ole mennyt jo.

RIP villasukka. Pamela vetelee villaa turhankin mielellään kitusiinsa.

5 thoughts on “Varaosalaatikon aarre!

    1. Nää on ihme villanhimoajia. Kun tulivat, oli parissa päivässä sohvan villatorkkupeitot kuin pitsiä. Villasukat pakko piilottaa, ne kyllä kaivaa ne kaapista jos on vähänkin raollaan. Ollaan parit vanhat sukat annettu niille ihan luvan kanssa tuhottaviksi, nää lilat on se mitkä siitä toisesta parista on jäljellä 😀 Melkeen tarttis ottaa noi sukat niiltä pois kun Pamela ihan syödä mässyttää sitä villaa, ja sit yökkäilee niitä villanpalasia pitkin poikin. Huoh.

  1. Ooh! Sori vanhaan kommentoiminen, mutta mulla on tismalleen samat lasit, ainoastaan turkoosina. Kyseessä on kunnon perintökalleudet: nämä oli ensin äidilläni, sitten tädilläni ja nyt minulla.

    Mulla on myös normaalit veikat ruskeana, mutta tämä malli tuntuu snadisti erilaiselta. Nämä kasariklasarit ovat hiukan enemmän sisäänpäin taittuvat. En ole varma sopivatko ne minulle (maaoravaposki kun olen) mutta onhan ne häävit. 🙂 Hauskaa nähdä samat erivärisinä!

    1. Kiva että näitä vanhojakin lueskellaan, kiitos kommentista! 🙂 Wayfarerin design on tosiaan muuttunut vuosien varrella, ne uudet ovat todella kaltevia enkä voisi niitä käyttää ollenkaan, mutta tämä on paljon siedettävämpi. En olekaan näitä hetkeen käyttänyt, täytyypä kaivaa esiin kun aurinko alkaa taas paistamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *