Kiitos näistä vuosista, mutta se on ohi nyt!

Löysin sinut sattumalta. Olit edullisessa tarjouksessa Stockmannin Hulluilla Päivillä vuonna 2008. Nuxe oli minulle ennestään tuntematon merkki, joka tuntui kalliilta ja etäiseltä. Päätin kuitenkin hypätä tuntemattomaan ja tutustua sinuun tarkemmin.

Siitä alkoi syvä rakkaussuhde. Nuxe Contour des yeux Prodigieux-silmänympärysvoide oli kaikkea mitä saatoin haluta. Hygieeninen kaunis ilmatiivis pumppupullo, tehokkaasti imeytyvä koostumus joka ei rullautunut meikin alla, virkistävä tunne joka ei kuitenkaan ärsyttänyt, kohtuullinen hinta. Vannoin etten vaihda sinua enää koskaan, ja kerroin uudesta rakkaastani kaikille jotka vähänkään jaksoivat kuunnella.

Kunnes sitten, sinä muutuit. Ihan yllättäen, varoittamatta. Alkuvuodesta 2012 ostin lahjapakkauksen, jossa olit yhdessä Nuxe Creme Prodigieuse Nuit-yövoiteen kanssa. Yövoide ei ollut mitenkään ihmeellinen, mutta sinun vuoksesihan minä sen hankin. Edellisen pumppupullon tyhjennyttyä korkkasin samantien uuden. Tunne oli erilainen. Virkistävä tunne puuttui. Myös koostumus tuntui paksummalta. Mietin, kuvittelenko vain. Sitten tapahtui jotain kamalaa, aloit rullautua silmämeikkini alla. Sitä en siedä, ja se oli viimeinen niitti suhteellemme.

Halusin tietää miksi, miten, milloin. Kriisin tullen sitä etsii vastauksia. Google ei auttanut. Kävin kysymässä Stockmannilta Nuxen maahantuojan yhteystiedot. Minun oli saatava tietää! Oliko koostumusta muutettu vai oliko rullaava voiteeni viallinen maanantaikappale.

Vastaus sai minut surulliseksi. Koostumusta oli muutettu kesällä 2011. Vihreä tee-uute ja parabeenit oli poistettu, ”luonnollisia säilöntäaineita”, hyaluronihappoa ja sinistä immortelle-kasvia laitettu tilalle. Nykyään pulloissa on New formula-varoitustarra, hyvä niin.

Mutta toisaalta, kun yksi suhde loppuu, toinen ja kolmas voi alkaa. Minulle avautui aivan uusi maailma jälleen. Oli kutkuttavan jännittävää korkata uusi silmänympärysvoide. Olisiko se minulle se seuraava Oikea?

Tänä aamuna pumppasin viimeiset pisarat tutusta ja niin toimivasta pumppupullosta. Viimeiset yhteiset kuukautemme olivat väkinäisiä, koska et ollut enää niinkuin ennen. Kiitos näistä yhteisistä vuosista, jään muistelemaan sinua lämmöllä!

Surussa minua helpottaa tämä tuplapeppukuva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *