Otsatukkani hajuton henkivartija

Vuodesta 2009 otsahiuksieni suojelijana on toiminut Cutrinin hajusteeton lakka. Sen nimi on vaihdellut Sensitivesta SensitivISMiin ja nyt nimi on taas Sensitive Finish It Hairspray.

Otsahiusteni malli on vaihdellut kolmiosta suoraan ja kaikkea siltä väliltä. Haluan että otsatukkani on liikkumaton kypärä, koska hulmuaminen saa aikaan hiuskatastrofin. Hiukset eivät kuitenkaan saisi näyttää kypärämäisiltä. Lakan on pidettävä vaikka viilettäisin polkupyörällä vastatuuleen alamäkeä.

Jättiputeli

Cutrinin hajusteeton hiuslakka on toiminut hyvin, siksi se onkin pysynyt suosiossani. Käytän sitä vain otsahiuksiin. Ns. takatukkaan käytän sitten miedompaa hiuslakkaa. Suosin hajusteettomia hiuslakkoja koska haluan tuoksua hajuvedeltäni, en kemikaalien sekamelskalta. Cutrinin lakka on yleensä edullista, koska näitä jättipulloja saa reilulla kympillä monista kampaamokaupoista. Normaalikokoisen lakan normaalihinta esim. Sokoksella on muistaakseni 15,90€. 

Näistä hajusteettomista tuotteista ja niiden mainonnasta minulle tulee usein mieleen, että pitääkö olla allerginen että voi käyttää hajusteettomia tuotteita? Onko se oletusarvo että henkeä ahdistaa jos haluaa karsia hajusteita käyttämistään tuotteista? Esimerkiksi Neutral-tuotteiden mainos ”Stop hajusteyliherkkyydelle” ärsyttää minua aina. ”Stop hajuille” olisi paljon parempi. Nenäni nyrpistelee myös ”ihanan raikkaalta tuoksuvalle pyykinpesuaineelle”, minulle raikas pyykki tarkoittaa hajutonta pyykkiä (esimerkiksi x-tran pyykkipulveri ei haise vaikka ei olekaan hajusteetonta). Pakotan miehenikin käyttämään hajusteetonta hiuslakkaa koska en kestä sitä lakan hajua hänen hiuksissaan. Miesparka, kauhea kotikuri…

Menipähän vähän avautumisen puolelle! No eniveis, tässä on hyvä tuju hiuslakka, suosittelen!

Rauhalliseen kuvaan on hyvä lopettaa

2 thoughts on “Otsatukkani hajuton henkivartija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *