Pyykinpesijän paras kaveri

Siltä varalta jos joku on onnistunut välttymään livehehkutukseltani yhdestä maailman parhaasta keksinnöstä jaan tämän tiedon Internetin laajassa maailmassa. Supi-sukkapidikkeet ovat pyykinpesijän paras kaveri!

Sukkapidikkeet ovat muovinipsuja jotka laitetaan likaisten sukkien varvasosiin niin että sukat pysyvät yhdessä pesun ajan. Pesun jälkeen sukat ripustetaan kuivumaan pidikkeiden hakasista. Kun sukat ovat kuivuneet, nilkkaosat on helppo kietaista nippuun, supi irti ja sukkapari kaappiin. Ei parittamista, ei kadonneiden sukkien etsimistä, ei montaa ripustuskertaa. I’m lovin’ it!

Pakkauksessa on kolmen eri värisiä pidikkeitä. Tämä värikoodaushan helpottaa hommaa vielä lisää jos pesukoneessa pyörii enemmän kuin yhden ihmisen sukkia. Meillä esimerkiksi miehen sukat menee sinisiin pidikkeisiin, minun sukkani punaisiin ja keltaisiin voi laittaa niitä jotka ovat itsestäänselvästi jommankumman. Supit kannattaa säilyttää pyykkikorin läheisyydessä että ne on helppo supittaa pyykkikoriin heittämisen yhteydessä.

Tuned by kittens

Näitä neronleimauksia myydään ainakin Tarjoustaloissa, ja olenpa bongannut ne myös Näkökeskus Iiriksestä – elämää helpottavia apuvälineitä kun ovat! Kotisohvalta naputellen ne voi tilata valmistajan sivuilta hintaan 5€ / 15 supia. Mulletoi.comissa ne maksavat 7,50€.

Kevätauringon palvontaa

2 thoughts on “Pyykinpesijän paras kaveri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *